Výron

Dobrý den, před měsícem jsem si udělala výron a v pátek 9.3. jsem byla na kontrole..před kontrolou už jsem v pohodě chodila a doktor mi řekl, že můžu za 1-2 týdny cvičit (hraju volejbal) a v pondělí 19.3. bych chtěla na trénink, ale mám to pořád trochu nateklý..nevadí to? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vadí, patrně se stav upravuje pomaleji, jednalo se asi o závažnější podvrtnutí a poškození fixačních vazů hlezna. Vyčkejte a použijte poté bandáž nebo elastické obinadlo.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kostní denzitometrie – kdo by ji měl podstoupit
Články: Kostní denzitometrie – kdo by ji měl podstoupit
Ke zjištění osteoporózy...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Obřízka? Proč by ne?!
Články: Obřízka? Proč by ne?!
Je to jenom kousek...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trápí vás bolest a horečka? Pomoc naleznete v lékárně
Články: Trápí vás bolest a horečka? Pomoc naleznete v lékárně
Řada z nás hledá v případě...
Obrna lícního nervu
Články: Obrna lícního nervu
Mnoho z nás se setkalo s...
„Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Články: „Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Ať už trpíte onemocněním...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět močového měchýře
Články: Zánět močového měchýře
Zánět močového měchýře...
Chladné počasí ovlivňuje srdce! Víte jak?
Články: Chladné počasí ovlivňuje srdce! Víte jak?
S příchodem zimy bychom si...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: