Vysazení antikoncepce

Dobrý den, mám zlomenou nohu a lékař mi doporučil vysadit hormonální antikoncepci. Jsem ale na začátku užívání dalšího plata prášků, tak by mě zajímalo, zda je mohu jednoduše přestat brát nebo se musí dobrat celé plato a teprve poté přestat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ihned přestat HA brát, buďte bez obav. Až vám lékaři zase HA povolí, načnete nové balení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: