Vysoke aslo

Dobrý den,prosím o radu.Dcera 13 let,loni v listopadu nachlazeni,rýma,kašel,udělany odběry zjištěno vysoká hodnota ASLO 1120.Podány antibiotika asi 10 dnů.Jelikož chodíme na homeo přidány homeopatika.Od listopadu léčena homeo a ještě čínskou medicínou,odesláni na alergologii asi na jaře 2014 pani dok.vzala odběry aslo 1140 plus mirne alergická na plevele.opět léčená homeo a činskou medicínou.ted v září kontrol.odběr na Aslo sníženo na 1030.Chci se zeptat na váš názor jestli přistoupit na penecilizaci i když dcera nemá obtíže.nemoc od toho lisopadu jen 1xrýma a opar na rtech jinak ok.Předtím si stěžovala na bolest nohou a kloubu,poceni zapáchající,unava zhoršená plet to vše jsme přisuzovali začínajíci pubertě a chozeni do mažoretek.od listopadu v klidu žádný sport jen občas jizda na kole,lyže atd.nestěžuje si na bolesti ani unavu.chci se zeptat zda podstoupit nejake jiné vyšetřeni nebo penecilizaci.nikam jinam dětská lékařka nas neodeslala,kromě alergologie.žadne vyšetřeni na orl atd.jen ten odběr ted skoro po 10 měsících.předem děkuji za odpověd. Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, než bych přistoupila k terapii antibiotiky, ještě bych doplnila výtěr z krku, z nosu /ev. i ORL vyšetření, stomatologické vyšetření, kultivační vyšetření moče. Pokud by nikde nález nebyl, pak bych opravdu zvážila nasadit ATB léčbu.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
aslo | Od: radka | 16.9.2014 20:21
Dobrý den,děkuji za odpověď.Chci se jěště zeptat zda bylo vpořadku že jsme čekali 6 měsicu neboli spíše 10 měsíců.Sice jsme léčili homeo a činskou medicínou ale nějak to výrazně nekleslo s 1140 na 1030.V tuto chvíli budeme absolvovat vyšetřeni ORL,Stomatolog a moče jak jste doporučila.Pokud budou negativni výsledky doporučujete pendeponizaci.chci se zeptat jak to probíhá jestli je to injekčne nebo tablety.a jak často jsou podávány.Děkuji
reagovat
re:aslo | Od: uLekare.cz | 17.9.2014 10:32
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Chronická kopřivka a její příčiny
Články: Chronická kopřivka a její příčiny
O chronické kopřivce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: