Vysoký tlak,prestarium neo-impotence

Léčím se na vysoký tlak130-140/85-90 Prestariem Neo 2 měsíce 2,5mg denně a pozoruji při sexu nedostatečnou erekci.Chtěl bych zeptat,jestli se po přerušení léku a případné přejití na jiný lék erekce zlepší nebo je to nevratný jev.Dále na jakém principu dojde k poruše erekce ,když Prestarium Neo obsahuje i argininum,které by mělo cévy rozšiřovat a jestli by lekař pacienta neměl na tuto skutečnost upozornit.Děkuji.Václav

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Václave! Je možné, že je porucha erekce způsobena nebo spoluzpůsobena Prestariem. Je možné, že po přerušení užívání nebo výměně preparátu dojde ke zlepšení. Určitě byste svou schopnost erekce mohl podpořit zdravou životosprávou, vyváženou stravou a sportem.

 
Líbí se vám odpověď?
-40 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: