Zánět středního ucha

Dobrý den, chci se zeptat dnes sem byl u lékařky ORL tam mě řekli že mám zánět ucha a že mi musí propíchnout bubínek vše proběhlo v pořádku daly mi tam gázu s nějakou látkou na cestu dom přijel sem domu a vyndal gázu a asi po pul hodině mi ucho opět zalehlo je tohle normální ? je to jako včera když mi zalehlo a dnes když mi to pichli sem myslel že to bude v pořádku ale zase mi zalehlo do mám dělat ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ucho může zalehnout i po propíchnutí bubínku; zánět se obvykle nevyléčí ihned a může ještě přetrvávat nebo se i horšit (i přes veškerou léčbu; ale aspoň nehrozí prasknutí bubínku s následnou větší jizvou); jistě Vás paní doktorka poučila, že máte přijít na kontrolu; pokud ucho neodlehne nebo se stav bude horšit, jistě na kontrolu jděte.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: