Zánět středního ucha

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat - dnes jsme byla se synem 4 roky na ORL celou noc brečel pro bolest ucha -paní doktorka říkala že mu jedno už prasklo a druhé propíchla - má ještě zánet nosohltanu takže hned nasadila ATB Amoxiclav - ale proč se ptám je normální že mu ani z jednoho ouška nic neteče - když měl tento zánět v říjnu tak mu hnis uplně odkapával na oblečení a ted nic.Sice ouška už skoro nebolí,má stále horečku a je hodně spaví - nejí jen pije. Moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to zcela v pořádku, někdy je perforace natolik malá, že hnis neokapává (propíchnutí slouží pouze k uvolnění tlaku). Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: