Zlatý stafylokok

Léčím karcinum prostaty,jsem po ozařování a nyní se v rodině vyskytl u jedné osoby,s kterou minimálně přijdu do styku zlatý stafylokok,mám se nějak obávat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samotné ozařování prostaty by nemělo být nějakým vyšším rizikem pro nákazu a ani v případě nákazy pro Vás

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: