Zlatý stafylokok

Dobrý deň, Prosím Vás o radu. Som pred 50-kou.Už niekoľko rokov ma trápi Zlaty stafylokok v nose. Opakovane, napriek preliečenia antibiotikami po výtere nosu som na neho pozitívni. Mám silné bolesti svalov dolných aj horných končatín. Bolesti hlavy a silné bolesti chrbtice, stále som viac až moc unavený... Teraz som vybral už tretie antibiotiká no aj tak som pozitívny, čo viem od svojej obvod. lekárky po telefóne ... Prosím Vás o radu, čo mám robiť? Anton

Odpověď odborníka:

Při stafylokokové infekci bývají antibiotika časo k ničemu, poraďte se s vaším lékařem o zhotovení autovakcíny z vašich výtěrů ( navštivte raději ORL).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: