Zlatý stafylokok

Dobrý den, byl mi zjištěn zlatý stafylokok v krku. Můžu si ho přenést např. do nosu nebo na kůži?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Na nosní sliznici se přenést může, na kůži také, ale pokud nemáte nějakou poruchu imunity či jinou závažnou nemoc, může jít o pouhou kolonizaci bez jakýchkoli projevů infekce či zánětu a nemusí se to léčit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x