Zlatý stafylokok

dobrý den, mému 8 měs.synovi byl zjištěn výtěrem z krku zlatý stafylokok , tomuto předcházel několikadenní horečnatý stav. pediatr konsatatoval, že pokud jsme nyní bez potíží (máme jen lehce zvýšenou teplotu- cca 4 den),není potřeba tento stav léčit. Mohu pro svého syna udělat něco více?? Děkuji předem za odpověd. S pozdravem Iveta Kolářová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je nyní vše bez příznaků, opravdu není nutné stav dál řešit. Zlatý stafylokok se totiž u části populace vyskytuje v krku stále, bezpříznakově. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: