Změna antikoncepce

Dobrý den, právě přecházím z antikoncepce MyWy na Lindynette. Paní doktorka mi řekla, že mám hned po dobrání poslední tabletky z MyWy na druhý den brát Lindynette. Zajímalo by mě zda můžu mít pohlavní styk hned po změně, nebo musím čekat nějakou dobu ? A jsem v 7 denní pauze (když mám menses) a neberu tabletky, chráněna ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pohlavní styk mít můžete a i pauze jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Změna antikopcepce | Od: Jana | 19.4.2015 19:32
Je tím myšleno, že může mít nechráněný pohlavní
styk, hned po změně ?
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: