Změna antikoncepce

Dobrý večer. Mám takový dotaz. 5 let jsem užívala antikoncepci Chloe a při poslední prohlídce mi doktorka změnila antikoncepci-údajně by se to mělo měnit. V půlce platíčka Chloe jsem tedy přešla na novou antikoncepci. Nevadí, že jsem již v půlce plata přešla na novou??? (Ze dne na den)???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, změna nebyla nutná, pakliže Vám přípravek Chloe vyhovoval. Není to standardní, aby se přecházelo v polovině cyklu z jednoho přípravku na druhý. Doberte celé platíčko nové antikoncepce. Antikoncepční účinek nebude narušen, může se však objevit drobné špinění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x