Změna léků na tlak

Lékař mi předepsal Triplixam 10mg/2,5mg/5mg.Po užíváni se mi tlak snížil na sem tam 110/70.Bylo by možné brát prášku půlku nebo si mám nechat napsat slabší? K tomu ještě užívam Betaloc zok 25mg.Díky

Odpověď odborníka:

Jaroslave, existuje i slabší, domluvte se s Vaším lékařem, zdali by nebylo vhodné léčbu mírně upravit. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: