Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bolest kloubu, nápln s přítomností krve v kolenním kloubu

Lucie P. 8.6.2016

Zdravim, pred cca 3 tydny se mi stal uraz pri fotbale, bez kontaktu nekoho dalsiho, pouze jsme bezela, luplo tam a ja lezela. Od toho okamziku se mi koleno podlamovalo, neslo propnout,ani ohnout. Shrnu lekarskou anabazi. Jsem nyni ve stavu, kdy jsem byla jiz 2x na vytahnuti vody, dnes s primesi krve, koleno se nijak nelepsi, ohebnost je stale stejne mizerna. Delali mi pouze rentgen. NAsadili ortezu, potom berle. Doktor mi sdelil, ze pristi tydne dame kortikoidy a melo by se to zlepsit. Mam trosku pochybnosti, zda je to ten nejlepsi zpusob, zvalste kdyz mi na chodbe jiny doktor rekl, ze by mi meli udelat magnetickou rezonanci, aby zjistili , k cemu tam vubec doslo. Muj lekar rekl, ze tam asi je neoc natrzeneho, ale nijak se tim dale "nevzrusoval". Jaky je Vas nazor na aplikaci kortikoidu a na zvoleny zpusob lecby? Jeste podotknu, ze pokud se nohu snazim ohnout sama (n ikoli ze si ji ohnu rukou), zkratka, zapojim slachy, okamzite se smrsti a chytne me opravdu velmi velmi bolestiva krec a rukou ji "rvu" zase zpet. O co by se mohlo jednat? Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Dobrý den Lucie, přikláním se k názoru, že by Vám měla být provedena Magnetická rezonance, resp. možná zcela nejvhodnějším řešením by byla ihned Artroskopická operace, kde by se Vám v krátké anestezii pomocí kamery podívali do kloubu, zkontrolovali stav měkkých tkání a chrupavek, mohli příp. rovnou problém vyřešit, např. odstranit část natrženého menisku a vy byste již za cca 3 dny po tomto zákroku mohla bezproblémově chodit a jistě by se brzy zlepšila i hybnost kloubu do normy. Pokud jste při punkci měla v kloubu krev, jistě by si kloub zasloužil podrobnější dovyšetření. Vidím, že jste z hlavního města, nemusíte setrvávat pouze u jednoho ortopeda, můžete zkusit vyšetření u jiného tohoto specialisty, věřím, že bude mít obdobný názor jako já. S pozdravem a přáním brzkého vyřešení Vašeho problému, Kristýna Jiříčková.

Související dotazy

Bolest pravé nohy v kyčelním kloubu
Dobrý den, byla jsem na CT, ve zprávě je toto - dorsomedialni...
Bolest kloubu
Dobrý den , již 2 roky mám bolesti nohy , nyní jsou...
Křupání v kloubech
Dobrý den, je mi 14 let a můj problém je křupání kloubů,...
Bolest v oblasti kyčelního kloubu
hezký den pane doktore,před 5 dny jsem se velmi zakašlala a...
Bolest kýčelního kloubu
Mám problém s pravým kyčelním kloubem. Před týdnem...
Bolest kloubu
Již 4 měsíc mám bolesti kyčelního kloubu a bolest vystřeluje...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolest kloubu u palce na noze

Dobrý den pane doktore, již asi dva roky mě bolí kloub na pravé noze. Jedná...

Bolest kloubu u ukazovacku

Dobry den, po dvouch urazech ukazovacku na ruce (nastipnutí a narazenina) mam...

Bolest kloubů v celém těle

Dobrý den, pane doktore, prosím Vás, mám takový dotaz/problém. Čas od času...

Bolest kloubů v důsledku příbytku váhy

Dobrý den, měla bych dotaz, zda může rychlý příbytek váhy způsobit bolest kloubů,...

Bolest kloubu v malíčku u ruky

Dobrý den, před několika dny mě začal ráno z ničeho nic bolet malíček. Myslela...

Bolest kloubu v zápěstí + šlach v předloktí

Dobrý den, obracím se na Vás dotazem. Týká se to bolesti v pravém zápěstí,...

Bolest kloubů, bolest hlavy, pocení, padání řas...

Paní doktorko, chtěla bych Vás poprosit o názor. Již přes rok se léčím s hypofunkcí...

Bolest kloubů, brnění končetin, noční pocení

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat na bolest kloubů která přechází až k pálení,brnění...

Bolest kloubů, deformace

Dobrý den,bolí mě delší dobu klouby na prstech, začínají se mi i deformovat.Paní...

Bolest kloubu, mravenceni... dotaz

Dobrý den, opět sem nucen vám napsat.Je mi 20 let. Teď už spíše se chci zeptat....

Bolest kloubů, pichlavá bolest pod srdcem po borelioze

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před 2 lety jsem měla boreliózu. Léčili jsme...

Bolest kloubů, pravého stehna

Dobry den,mam dotaz. Uz dlouhodobe me boli prava ruka, loket,prsty a klouby(5let)...

Bolest kloubu, svalu, kosti

Dobrý den, na úvod dotazu chci uvést, že jsem od jakživa stresový typ, dokáže...

Bolest kloubu, svalu, kosti

Dobrý den, na úvod dotazu chci uvést, že jsem od jakživa stresový typ, dokáže...

Bolest kloubů, únava, pálení očí

Dobrý den, omlouvám se, že Vás takto obtěžuji, ale poslední dobou mám problémy....

Bolest kloubů, únava, vyrážka

Dobrý den, babičku (74 let, aktivní, samostatná důchodkyně) už asi týden trápí...

Bolest kloubů, zánět dásní

Dobrý den, můj přítel má již dlouhou dobu velké zdravotní problémy. Byl u mnoha...

Bolest kloubu? ukazováčkupravé ruky

Dobrý den pane doktore, obracím se na Vás s prozbou o radu neboť už nevím kudy...

Bolest kloubů. modrání končetin, fleky po nohách

Dobrý den, bude mi 16 let a už půl roku rešíme s nemocnicí v České Lípě asi...

Bolest kolem korunky po měsíci.

Dobrý den. Zítra to bude měsíc co jsem dostala kořenovou nástavbu a na ní korunku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jakým způsobem se dá snížit hladina cukru v krvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je normální hladina cukru v krvi? Mám...

Riziko vzniku závislosti na nikotinu klesá s přibývajícím věkem

Není jistě žádným překvapením, že se s kouřením cigaret začíná v čím dál mladším...

Kamene v prostate

Doplním zodpovedaný dotaz Budem mať 66 rokov a behom mesiaca trikrát po sebe...

Když za kopřivku může mechanický tlak

Tahle nepříjemná potíž nastává obvykle po kontaktu s nějakým alergenem, po štípnutí...

Pupínky na končetinách

Dobrý den, má 4letá dcera má pupínky, některé jsou drobné červenoučké a mezitím...

Stejně jako život i očkování má svá rizika. Výhody však převažují

O očkování se vášnivě diskutuje na celém světě. Když o vakcinaci hovoří lékaři,...

Zachovat srdce v klidu se vyplatí – držíte si tak diabetes od těla

Zrychlená tepová frekvence v klidovém stavu a onemocnění srdce a cév spolu souvisejí....

MUDr. Marie Růžičková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad

Dobrý den, bolí mě bederní část zad. Bolest se hodně zmírnila, ale stále přetrvává....

Bolesti zubů


Otitis media u syna

Dobry den. Mam dotaz ohledne meho syna (5,5let). Do cca 4 let byl zdrav, jednou...

Tlak na pravém oku

Dobrý den. Je mi 16 let a občas pociťují tíhu či tlak na pravém oku, občas...

Mononukleóza


MUDr. Helena Holá

Ordinace praktického lékaře pro děti

MUDr. František Mudra

Praktický zubní lékař

STD - sexuálně přenosné nemoci

Sexuálně přenosné nemoci se šíří nějakou formou sexuální aktivity. Některé z...

Špatné dýchání,bolesti hrudi,prudké zvýšení tlaku,úzkost

špatně se mi dýchá,někdy ani nemám pocit že bych se musel nadechnout,potom mě...

Rentgen pat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×