Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Histamin

jess . 3.12.2014 redakce uLékaře

Dobryden,mam zrejme pretizeno telo histaminem,mam ruzne alergie,bralajsme hodne leku,muj alergolog nevi ve které laboratori mi muzou udelat test z krve na HT,testnadiaminooxidazu,je prosim v CR něco takového?Jsem ze sev.moravy.Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

Tuto diagnozu by měl potvrdit zkušený alergolog. Stanovení by měla být schopna provést laboratoř Synlab. K léčbě se používá přípravek Daosin.

Související dotazy

Histamin
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,zda je možné z nějakého...
Histamin
Dobry den, kdysi jsem mela reakci na chemii z kury...
Alergie na histamin?
Dobry den pane doktore, jiz cca treti mesic mam problemy...
Histamin
Dobry den , mam podezreni na histaminovou intoleranci...
Slupka od popcornu v krku
Dobrý den, asi před 5 dny se mi v krku zasekla slupka...
Sanace chrupu
Dobry den,prosim o radu pred tremi dny mi natekla brada...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hirsuties papillaris genitalis

Co mam robit da sa toho zbavit este som nemal sex 16 vek je to nebezpecne prena...

Hirsuties papillaris genitalis

Dobrý den chci se prosím zeptat okolo žaludu mám takové bílé pupínky nesedí...

Hirsuties papillaris genitalis

Dobrý den, před par měsíci se mi zespod zaludu objevili tyto pupínky. Nepociťuji...

Hirsuties papillaris genitalis

Dobrý den, mám Hirsuties papillaris genitalis a dost mi vadí. Nemám rád to vysvětlování...

Hirsuties papillaris nebo kondylomata?

Dobrý den. Jedná se o Hirsuties papillaris nebo kondylomata? Děkuji foto...

Hirsutismus

Dobrý den, asi od 15 let mě trápí nadměrné ochlupení v oblasti obličeje a na...

Hirsutismus, akné - pomůžou mi na kožní?

Dobrý den, mám 22 let a kvůli extrémně nadměrnému ochlupení se vyhýbám vztahům...

Hirudoid gel forte na sklerodermii

Dobrý den, paní doktorko na Vaše doporučení jsem si zašla do lékárny pro krém...

Hirzutismus

Dobry den, mam problem s rustem chloupku na obliceji. Nyni jsem se na internetu...

Hisaví beďarové v obličeji

Dobrý den, můžete mi poradit ještě s jednou věcí. S čím souvisí hnisaví beďarové...

Histamin

Dobry den, kdysi jsem mela reakci na chemii z kury pomerancove, zkolabovala...

Histamin

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,zda je možné z nějakého vyšetření zjistit alergii...

Histamin

Dobry den , mam podezreni na histaminovou intoleranci ,je mozne zjistit testy...

Histaminová dieta

Dobrý den, potřebovala bych poradit s dietou při intoleranci histaminu. Vím,...

Histaminová intolerance

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit ohledně mého problému týkající se...

Histaminová intolerance

Dobrý den.Mám dotaz ohledně syna (5.let).Na imunologii mu z krevních testů vyšlo...

Histaminová intolerance


Histamínová intolerancia

Dobrý deň, mala som problémy s mliečnymi výrobkami(kŕče a bolesti brucha,...

Histiocytoma?

Dory denprosim vas zacali sa mi robit take tukove gulky po tele,teda mam 4 na...

Histol.vyš.moč.mechúra

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na výsledky hist.vyš.:excízia zo steny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×