Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv

Ondřej . 3.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat jestli HIV se lze nakazit samotný člověk (sám od sebe) když se spermat dotkne malé rány na ruce.Dále může se dostat z tekutého mýdla? (Nic o této nemoci nevím..)

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, ze spermatu člověka nakaženého HIV infekcí se oděrkou v kůži (krvavou) nakazit lze (i když to není zrovna běžný způsob nákazy). Přes tekuté mýdlo to není moc pravděpodobné. Pokud máte jakékoli pochybnosti, zda jste se přes něčí sperma nenakazil, můžete se nechat anonymně otestovat, viz třeba http://www.hiv-testovani.cz/ .

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Savo proti plísním

Dobrý den. Z koupelny do pokoje prosakuje na kousek stěny voda, což zapříčinilo...

Menopauza

Dobrý den,je mi 49 let a ráda bych zjistila,zda již prodělávám menopauzu. Nemám...

Bolest hlavy

Dobry den, pred nekolika dny mne zacalo bolet v oblasti spanku na leve strane...

Bolest pod kolenem


Migréna a slinění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nějak spolu souvisí při migréně, kterou...

CT břicha a malé pánve

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezu CT břicha a malé pánve. Mám bolesti v...

Bolest lýtek při chůzi

Dobrý den, nevím do jaký kategorie zařadit můj problém... při chůzi venku...

Neštovice v 7.týdnu těho

Dobry den, v 7. tydnu tehotenstvi jsem prodelala nestovice poprve v zivote....

Nerostou

Dobrý den, je mi 13 let a ještě mi nerostou chloupky, v podpaží ubec a na vagíně...

Bolest asi od nachlazení zad

Dobrý den, asi před dvěma týdny mě začaly bolet záda (asi z nachlazení). Bolest...

Plicní embolie v těhotenství

Dobrý den, jsem v 31 týdnu těhotenství. V 9 týdnu jsem prodělala plicní embolii....

Výrůstek u konečníku


Co je to zánět dolních cest močových?

Prosím, co je to zánět dolních cest močových, a jak se to projevuje, kromě nutkání...

Riznuti

Dobry den, pokud masturbuji a mam na ruce riznuti (1 az 2 dny stare), je moznost...

Bolesti zad a podbrisku

dobry den chtela sem se zeptat uz tyden me boli v podbrisku a zadech. byla jsem...

Tečky na penisu

Dobrý den, na penisu se mi objevily tečky. S přítelkyni jsme měli sex 3x během...

Již dva a půl roku mám na krku zvětšené uzliny


Menopauza

Dobrý den, je mi 39 let a před rokem se mi zbláznila menstruace: nepravidelné...

Stupně revmatoidní artritidy

Dobrý den, jaké jsou prosím stupňě postižení a schopnosti vykonávat běžné činnosti...

Prognóza nádoru žaludku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vážnost a prognózu rakoviny žaludku. Mojí...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×