Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV

Sex Alena . 25.10.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, v prosinci jsem byla na testu hiv ve fakultní nemocnici. Placený test s výsledkem do 2 hodin po odebrání. Když jsem si po zmíněných 2 hodinách pro výsledek přišla, zjistilo se, že na to zapomněli a krev vyšetřili až poté. Chtěla jsem se zeptat, zda mohlo dojít k znehodnocení krve po tuto dobu (2 hodin) pokud nebyla řádně uschována (byla zřejmě již hned připravena k prověření).Mockrát děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Nevím, za jakých podmínek byla krev skladovaná, ale teoretická možnost jejího znehodnocení tu je. Ale pokud by po těch 2 hodinách byla krev nevyšetřitelná, jistě by vám to sdělili.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Magnetická rezonance nález

Dobrý den, prosím Vás o informaci. Matka dostala na magnetické rezonanci tento...

Bolest ledvin rano


Průjem

Dobrý den, byl mi zjištěn deficit laktázy a i přes dodržování diety mám stále...

Výtok z pochvy


Bolest v krku

Zdravim,tuto zimu jsem měl již asi po 7x silnou bolest v krku,u doktorky jsem...

Vyrážka

Dobry den, příteli se na obličeji objevili mokvajici Puchyrky i ve vlasech .dale...

Bolest zad a bušení srdce

Dobrý den,měl bych pár dotazů. Cca před 4 lety jsem začal užívat léky na vysoký...

Výrustky na pochvě


Pálení chodidel


Vrzání v koleni

Dobrý večer, před pěti měsíci jsem si při volejballu natáhl křížový vaz v...

Nahla bolest na levém prsu

Dobrý den paní doktorko, Ve středu když jsem přišel z práce tak jsem si dal...

Tachykardie


Píchání v levém koleni

Dobrý den, při dřepech, ale i v běhu mě vždy píchne v levém koleni a pak nemůžu...

Pálení a svědění zevní části genitálu

Dobrý den. Mám takový intimní problém trvající asi 2 týdny. Začalo to svěděním...

Dirka v srdci

Dobrý den dnes jsem byla na ECHO srdce.Zjistili mi tam že mám dirku v srdci.Lékařka...

Tmavě hnědá moč

Dobrý den! Týká se to mé mamky (61 let). Má už asi 4 týdny tmavě hnědou moč!...

Bolest zad a hrudní kosti

Prudká bolest kosti mezi prsy - která přechází do zad, mám pocit, že mám poškozený...

Vypadávání vlasů

Přeji hezký den.Jsem po op.prsu pro dg ca.Užívám Anaprex tbl z onkol.a Warfarin...

Vyrážka

Dobrý den již několik let užívám antidepresiva Zoloft vyskytl se problém s výrobcem...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×