Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV?

Pohlavní nemoci Peter 22.5.2013

Dobry vecer...pred 8-9 tyzdnami som mal rizikovy sex mal som ochranu no prislo k oralnemu sexu aj ked som sa len jazykom doktol vaginy a prisiel som do styku s vaginalnym sekretom aj ked v malom mnozstve... teraz po 8 tyzdnoch mam taku zvlastnu bolest v oblasti stinej zlazy klucnej kosti a pravej strany hrudnika a drazdivy kasel aj ked sa jemne dostken krku...tieto bolesti som uz pred 2 tyzdnami mal presli a teraz zase ziadne ine priznaky nemam ...dost nad tym premyslam...je mozne ze to mozem mat aj s alergie?

Dakujem za skoru odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Alergie to velmi pravděpodobně nebude,kvůli kašli a bolestí krku navštivte praktického lékaře, potíže se stykem
souviset nebudou.
Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?

Dobrý den, mám strach z hiv. Riziko nákazy mohlo být s nakaženou ženou 13.11.17...

HIV?


HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

HIV?

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně testů na HIV. Dne...

Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby...

HIV?

Dobrý den paní doktorko, můj dotaz může znít úzkostlivě ale je pravda že na...

HIV?

Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na druhy den se u mě objevily...

HIV?

Dobrý den, Měl jsem v Číně nechráněný pohlavní styl s jednou dívkou a hned...

Hiv?

Dobry den. Chtel bych se zeptat.Chtel jsem od sveho praktickeho doktora vysetreni...

HIV/AIDS nakažení

Zdravím, již pár let uvažuji o tom, jak se může aids vůbec "chytit"? Hledal...

HIV+

Dobrý den, je na místě se obávat když 2 gayové provozují orální sex aby se nakazil...

HK

Dobry den HK Chloe beriem pravidelne v pravidelny cas. Od 09.05 som brala...

HLA - 27

Dobrý den, není vyloučené, že mám HLA B 27 (čeká mě vyšetření). Můj patrner...

HLA B 27 pozitivní

Vážená paní doktorko, souvisí spolu pozitivní HLA B 27, skolioza 3.stupně, artritida...

HLA B-27

Dobrý den, před několika lety vzhledem k častým zánětům duhovky, mi byl zjištěn...

HLA B27

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat. JIž 6 let ma dg. seronegativní spondyartropatie...

HLA B27

Dobrý den. Byl mi diagnostikován pozitivní HLA b 27 potvrzený i PCR . Pro Další...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Slinivka břišní

Dobrý den, v září, min. roku, jsem dostal teplotu 38, vzal jsem si acylpyrin...

Vysvětlení krevního obrazu

Dobrý den, má 3letá dcera od května v noci pořád kašlala - suchej kašel, léčena...

První sex

Dobrý den.S klukem jsem zazila muj prvni sex predminuly patek 9.1 mela jsem...

Křupání v kotníku

Dobrý den, je mi 14 let a při jednom pohybu levou nohou, mi začne velmi křupat...

Operace žlučníku

Dobrý den, moc vás prosím o radu. Již několik let mám zjištěny žlučníkové kameny....

Nimesil

Dobrý den, dostala jsem od lékařky Nimesil na bolestivou blokaci zad. Jelikož...

Zlomenina III. nártní kosti

Dobrý den, Lékař (chirurg) mi diagnostikoval únavovou zlomeninu III. nártní...

Tichý reflux

Dobrý den vážená paní doktorko, ráda bych se poradila ohledně možného refluxu...

Svalovec stočený

Dobrý den. Prosím vás mám dotaz před 24. dny kupoval můj brácha údajně v řeznictví...

Bolest chodidel

Zdravím, Uz 3 den mám křeče do chodidel střídavě s bodavou bolestí, k tomu...

Krev ve spermatu


Zhoršení dýchání a hlasu z důvodu oboustrané obrny hlasivek a hrtanu

Dobrý den, chci se zeptat jestli bych měla nárok na invalidní důchod, když mám...

Oboustranný zápal plic

Dobrý den,mám velký dotaz,můj otec /59 let/je 3 den hospital.v nemoc,nemohl...

Kontaktní dermatitida

Dobrý den, v posledních týdnech se mi objevuje vodou podlitá vyrážka v místech,...

Fyzická zátěž po darování krve

Dobrý den, v pátek ráno jsem byla darovat krev (odběr 450 ml), chodím pravidělně,...

Bolesti krční a hrudní páteře

Dobrý den krční a hrudní páteř Prosím o vysvětlení nálezu a možnosti řešení....

Pád na ledě

Dobrý den, dnes kolem oběda jsem upadla na ledě na pravý bok, pád docela bolestivý,...

Zaschlé sperma

Dobrý den, mám takový menší problém. Asi 2 měsíce mám na pokožce penisu zaschlé...

Křeče v dolních končetinách, záškuby v lýtkách

Dobrý den pane doktore, mám takový divný problém, nechala jsem si udělat vyšetření...

Sertralin a abstinenční příznaky u kojence

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užívání sertralinu a kojení. Již přes 10let...

Reklama