Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV

Infekce Eva . 2.10.2013

Dobrý den,už je to asi více než 14 dní co jsem u sebe vypozorovala soor na jazyku,jedná se vždy o infekci HIV ? nebo to může být vyvoláno i jinou příčinou ? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Evo, kvasinkové infekce bývají příznakem porušené imunity. Soor se může tedy vyskytovat jak u HIV, tak u snížení imunity obecně, často ho vídáme po užívání antibiotik. Zajděte ke svému praktickému lékaři, aby provedl příslušná vyšetření.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyšetření žaludku

Dobrý den.Prosím Vás můsím mít doporučení od dětského lékaře pro mou dceru na...

Předoperační vyšetření

Předoperační vyšetření je soubor jednotlivých vyšetření, na jejichž základě...

Nemožnost se plně nadechnout až dušení


Částečné vysazení antidepresiv

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné vysadit na pár dní antidepresiva...

Nasazení hormonální léčby po operaci štítné žlázy.


Zánět zubu a brnění brady

Dobrý den, chci se Vás zeptat : zubař mi léčí zub - tuším 6 vlevo dole - tento...

Vykašlání krve

Paní doktorko obracím se na Vás s problémem mého muže.Stalo již třikrát během...

Proč nám cukají oči?

Pod cukáním nebo svíráním očí si představíme opakované a vůlí neovlivnitelné...

Porucha jater se projeví i na rukou

Jaterními chorobami, ať už cirhózou, nebo například hepatitidou, trpí v dnešní...

Scintigrafie skeletu


Bradavice

Dobry den, muj problem je nejspise banalni, ale stydim se za to. Nekdy se mi...

Kondylomata

Dobrý den. Byla jsem léčena na kondylomata a našla jsem si hrbolky u poševního...

Vytržení osmiček

Dobrý den, dva týdny zpět mi otekla dáseň okolo osmiček, jako když mi normálně...

Fekální transplantace

Dobrý den, zajímá mě zda se dá fekální transplantace provést v částečné anestezii...

Alergie na pot


Polyp na močovém měchýři

Hezký den, můj dědeček chodí na pravidelné urologické prohlídky (domnívám se,...

Je nutná kyretáž


Pocit nedomočení

Vážená paní doktorko, 3 měsíce mám problémy s močením. Začalo to jakoby pálením,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×