Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv

Sex XXX 23.2.2011

Dobrý den. Zajímalo by mě jaká je pravděpodobnost nákazy hiv pokud k ejakulaci došlo mimo ženu a styk byl s dotyčným mužem pouze jednou.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Pravděpodobnost nákazy se prostě vyčíslit nedá, mohlo dojít třeba k poranění vaginy při styku a nákazu i spermatickou tekutinou, prosím, dojděte si proto na test, už pro svůj vnitřní klid. Sex s neznámým bez kondomu je vždy vysoce rizikový (nejen je zde riziko HIV, ale nejrůznějších pohlavně přenosných nemocí, je jich opravdu mnoho, viz tento odkaz: http://www.ulekare.cz/clanek/std-sexualne-prenosne-choroby-1184 ), myslete na to a zařidte se, prosím, podle toho. Hezký den.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

HIV

Dobrý den, u lékaře mi brali krev z prstu, když jsem přišla s tím, že mi...

HIV

Pokud došlo k testování z krve na HIV téměř čtyři měsíce po riziku nákazy, je...

Hiv

Dobrý den p.doktorko chtěla bych se zeptat byla jsem na HIV testech 7 týdnů...

HIV

Dobrý den, Je možné, že by se bolesti kloubů a svalů mohly projevit jako...

HIV

Dobrý den,už je to asi více než 14 dní co jsem u sebe vypozorovala soor na jazyku,jedná...

HIV

Dobry den pane doktore. Dne 20.2. Jsem udelal hloupost a mel jsem nechraneny...

HIV

Dobrý den, promiňte že vás obtěžuji ale nevím si rady. Na jaké oddělení mám...

Hiv

Dobrý den, měl bych dotaz před 5 týdny jsem měl nechráněný sex holkou která...

HIV

Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s jednou ženou, pak jsem zjistil,...

HIV

Dobrý den, zhruba před 7 týdny mi při pohlavním styku prasknul kondom.zhruba...

HIV

Doplňující informace,ten bílý povlak není jemný,ale jsou na něm takové výstupky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Myomy dělohy

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat prosím, před dvěma měsíci jsem byla na operaci...

Škytání při kouření

Dobrý den, mám menší problém.. je mi 23leta jsem kuřačka a stává se mi třeba...

Křupání v hrudníku při nádechu


Monovisc


Tep kolena

dobrý den chtěla jsem se zeptat jsem mesic po operaci tep kolena i s rehabilitaci...

Hodnocení nálezu protilátek anti SARS-CoV-2

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi hodnotou protilátek RU/ml a AU/ml? Děkuji

Klenba

Dobrý den, na fyzioterapii my byla zjištěna pronace a padající klenba. Protože...

N399

Dobrý den, když jsem byl malý asi v 1 roce mi byla dělána uretroplastika, nahrazením...

Kožní výrůstek na očním víčku

Dobrý den, ráda bych věděla zda je to ječné zrno, které se dá nějak odstranit...

Schizotypální porucha

Dobrý den, velmi rád bych se zeptat na schizotypální poruchu. Netrpím jí já,...

Krvavé puchýřky v ústech

Dobrý den. Cca od r. 2010 se mi v puse "dělají" krvavé puchýřky...

Divný pocit v očích a motání hlavy

Dobrý den, asi před týdnem mi začala motání hlavy.Nepřikládala jsem tomu duraz.Následující...

Stav po operaci ramene

Dobrý den, jsem měsíc po artroskopické operaci ramene o které jsem si myslel,...

Necitlivost palce nohy


Bolest v oblasti kyčelního kloubu

hezký den pane doktore,před 5 dny jsem se velmi zakašlala a něco se mi zpříčilo...

Oko zalité krví

Dobrý den! V pondělí ráno manželka zjistila, že má bělmo levého oka zalité...

Ruptura LCA a LCM a rekonvalescence po operaci

Dobrý den, před týdnem jsem měl úraz na lyžích a dnes mi byla diagnostikována...

Azitromycin a mléko


Chronova choroba

Dobrý den, mám Crohnovu nemoc a už podruhé mě čeká operace Advancement flap,...

Výtok z penisu po pohlavním styku


Reklama