Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Pohlavní nemoci Lucie 15.6.2016

Zdravím, v září roku 2014 jsem měla chráněný sex s člověkem pocházejícím z Brazílie. Ve stejném týdnu jsem prošla krátkou chřipkou/nachlazením.Dle internetových informací jsem do teď neprojevila žádné jiné možné příznaky HIV. ( Imunita mi slouží dobře, nebyla jsem za tu dobu nijak nemocná. Kromě pár dní kdy jsem se přehřívala a trpěla zimnicí.Což proběhlo ke konci roku 2015.) Měla bych se zajít otestovat?

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Nic nenasvědčuje tomu, že byste se nakazila, navíc styk byl chráněný. Ale pokud máte pochybnosti o případné infekci u partnera, raději na testy zajděte.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Pokud došlo k testování z krve na HIV téměř čtyři měsíce po riziku nákazy, je...

Hiv

Dobrý den p.doktorko chtěla bych se zeptat byla jsem na HIV testech 7 týdnů...

HIV

Dobrý den, Je možné, že by se bolesti kloubů a svalů mohly projevit jako...

HIV

Dobrý den,už je to asi více než 14 dní co jsem u sebe vypozorovala soor na jazyku,jedná...

HIV

Dobry den pane doktore. Dne 20.2. Jsem udelal hloupost a mel jsem nechraneny...

HIV

Dobrý den, promiňte že vás obtěžuji ale nevím si rady. Na jaké oddělení mám...

Hiv

Dobrý den, měl bych dotaz před 5 týdny jsem měl nechráněný sex holkou která...

HIV

Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s jednou ženou, pak jsem zjistil,...

HIV

Dobrý den, zhruba před 7 týdny mi při pohlavním styku prasknul kondom.zhruba...

HIV

Doplňující informace,ten bílý povlak není jemný,ale jsou na něm takové výstupky...

Hiv

Dobrý den, může se člověk nakazit HIV od partnera, když má při vzrušení na penisu...

HIV


HIV

Dobrý den, pane doktore, potřebuji Vám sdělit své trápení. :( V prosinci jsem...

HIV

Dobrý den, v prosinci jsem byla na testu hiv ve fakultní nemocnici. Placený...

HIV

Dobrý den, jsem kluk a je mi 15 let. Pred pul rokem mi kamaradka delala oralni...

HIV

Dobry den , chtel bych se zeptat , kamarad mel sex s prostitutkou a nevi co...

Hiv

Dobrý den, chci se zeptat jestli třeba existuje nějaký seznam nakažených osob...

HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lze při opakovaných vyš. na imunologii...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda z krevního obrazu na který partnerka chodí...

HIV

Dobry den prosim o odpoved infektologa!!!!! dnes jsem byl na prubeznem testu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Akné na nohách

Už od 15/16 rokov sa mi robia na nohách vyrážky v podobe akné. Má to presne...

Vřídky v ochlupení kolem genitálií

Dobrý den, příteli se poslední dobou často dělají vřídky v ochlupení kolem genitálií....

Flek v oblasti genitálií

Dobrý den, již asi před 5 dny se mi v oblasti genitálií vytvořil takovýho flek...

Pocit na zvracení a bolest hlavy po Cipralexu

Dobrý den ,chtěla jsem se poradit ..užívám AD cypralex kapky …začínám 4kapky...

Porucha sluchového nervu

Dobrý den, moje matka prodělala angínu, ale po dobrání antibiotik jí ještě...

Reakce na antibiotika

Dobrý den, může se při užívání ATB Xorimax objevit alergie v případě, že se...

Ultrazvuk kolen a kyčlí

Dobrý den. Dcera prodělala boreliozu. Nyní je v péči revmatoložky. Pani doktorka...

Hormonální profil 2.den menstruace

Dobrý den, chtěla bych znát názor v oblasti gynekologie. V červnu jsem měla...

Popraskané ústní koutky a suchá kůže

Dobrý den, píšu Vám z důvodu mých zdravotních problémů, které mě obtěžují...

Bolest v krku a kašel

Dobrý den. Něco ve mě už dva týdny koluje. Začalo to před 14 dny lechtáním na...

Není to predzvest selhání srdce nebo infarktu?

Dobrý den, je to dle fotografie normální ze mi jdou videt tak žili na prsou?...

Pupínky s puchýřky

Dobrý den, před týdnem se mi na zadní straně zad u ramene objevili dva pupínky,...

Z nosu smrkám žlutou tekutinu

Dobrý den chci se zeptat den zpět jsem začal z nosu smrkat žlutou tekutinu a...

Popis rentgenu plic

Dobrý den. Jen chci poprosit o popis RTG snímku plic.Tento byl pořízen na žádost...

Ragáda konečníku

Trvalá bolest v oblasti análního konečníku. Dále pálení a tlak v téže oblasti....

Vřídky na vnějších genitáliích

Na vnějších genitáliích( v ochlupení) se mi udělali malé vřídky a někdy z nich...

RS nebo ALS?

Prosím o radu: 2/2012 stanovena diagnoza RS, od 10/2011 (pouze lehká slabost...

Červené fleky na penisu

Dobrý den. Uz mesic mam cervene puchyrky v ochlupeni ktere sem tam svedi a fleky...

Bolest kolene v ohybu a při zátěži

Dobrý den pane doktore. Je mi 19 let, mám 200 cm a 120 kg. Již dva roky mne...



Reklama