Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv a antibiotika

Gynekologie Simona 24.2.2014

Mohou byt priznaky primoinfekce HIV potlaceny antibiotiky, pokud jsou v dobe primoinfekce uzivany? Meni nejak pritomnost tohoto viru v tele hodnoty CRP? A neni prilis brzy, nechat se testovat po 6,5 tydnech od rizika nakazy? Dekuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Rozhodně jo to brzy test je spolehlivý 3 měsíce od rizikového styku,když už jsou vytvořeny protilátky, CRP v tomto případě nemá diagnostický význam.
Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, prosím o radu, 26.11 jsem měl problematický...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV - odpověd pro Mudr. Eva Dogoši

Vyšetření bylo provedené jen u partnerky týden po styku. Já se chystám vyšetřit...

HIV - prenos

Dobrý den. Mám na Vás následující dotaz. S dívkou jsme praktikovali sex s kondomem....

HIV - primoinfekce

Dobrý den, tak poslední 4 dny mě trápí horkost obličeje, ale hlavně uší a pod...

HIV - primoinfekce ?

Dobrý den, vím je toho na internetu spousty a i já sám se už spousty dotazu...

HIV - příznaky

Dobrý den, mám celkem obavy z poh nemocí. V lednu jsem prodělal mononuklézu,...

Hiv ?

Dobrý den, před necelými 3 týdny jsem měl pasivní nechráněný orální sex, líbání...

HIV ?

Asi 2,5 mesiaca po nechranenom oralnom sexe ( mohlo sa stat ze sa mi nejaka...

HIV ?

Dobrý večer, prosím, rád bych se zeptal, minulý rok v prosinci (asi někdy v...

HIV +

Dobry den pred mesicem nahodne mi zistili hiv pozitivitu a byl to pro mne sok...

HIV 3 dotazy

Dobrý den, já mám tři dotazy. První kdyby nějaký kuchař gryloval maso a byl...

HIV a bolest v podpaží

Dobrý den, může být bolest v podpaží příznakem primoinfekce HIV v 9. týdnu po...

HIV a darování spermatu


HIV a fyzická námaha

Omlouvam se že tu ted tak píšu dotazy. Ješte byc hse chtel zeptat zda li pokud...

Hiv a hepatitida z odberoveho pera


HIV a maso


HIV a pohlavní choroby


HIV a syfilis test


HIV a testování

Dobrý den, Porad mě trápî jedna věc. Dne 11.11.2018 jsem mela rizikové sexuální...

HIV a testy


HIV a vědomé šíření infekce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Penis

Dobrý den, před několika týdny se mi objevil na žaludu červený flek, trochu...

Bolest horní části břicha v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 20tt. Již měsíc jsem pod nátlakem stresu z důvodu úmrtí...

Každodenní masturbace

Dobrý den. Mám dvě otázky. 1. Každý den masturbuji a bojím se jestli to není...

Těhotenství?

Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto věku ještě otěhotnět....

Ovulační testy

Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme miminko. Na poslední gynekologické...

Celodenní motání hlavy

dobry den,už nevim kam se obratit,prosim o radu,od porodu 2,5roku,i když myslím...

Borrelia IgM

Dobrý den. Při nedávných odběrech krve mi byly zjištěny pro mne znepokojivé...

Dlouhodobá bolest v krku

Dobrý den, již přes měsíc se trápím s problémy bolesti v krku. Začalo to...

Bolest holenních kostí

Dobrý den, pociťuji velkou bolest na dotyk holenních kostí, zhruba od lýtkového...

Bolest v pravém podbřišku a varleti


Slinivka a alkohol

Dobrý den, mám neobvyklý dotaz. Před dvěma lety jsem měl silný akutní zánět...

Červená vyrážka na penise a hnedé škvrny

Dobrý deň, chcel by som sa Vás spýtať, na penise mám dlhší čas vytvorenú červenú...

Zablokované žebra

Dobrý den už třetí týden se trápím bolestií hrudni kosti, a koncových části...

Dlouhodobé bolesti břicha

Dobrý den, začínám už být zoufalá, proto bych se ráda zeptala Vás na Váš názor....

Mirena a nežádoucí účinky

Dobrý den, je mi 40 let, mám dvě děti a další už neplánujeme. Nekouřím, kávu...

Bolest v podpaží

Dobry den cca tyden mě boli podpaždí.. nejdříve začalo prave ( to už přešlo)...

Bolest zubů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Byla jsem na kontrole u zubného lékaře, protože...

Šest týdnů trvající menstruace

Dobrý den,mám už skoro 6týdnu menses. Zacalo to spožděnim o 3dny a místo 5dní...

Roztroušená skleróza a lázně

Dobrý den, mamka má RSasi od roku 1983, nyní jí je 58 let. Několik let vůbec...

Zvýšené pocení


Reklama
Zavřít