Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv a antibiotika

Simona . 24.2.2014 redakce uLékaře

Mohou byt priznaky primoinfekce HIV potlaceny antibiotiky, pokud jsou v dobe primoinfekce uzivany? Meni nejak pritomnost tohoto viru v tele hodnoty CRP? A neni prilis brzy, nechat se testovat po 6,5 tydnech od rizika nakazy? Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Rozhodně jo to brzy test je spolehlivý 3 měsíce od rizikového styku,když už jsou vytvořeny protilátky, CRP v tomto případě nemá diagnostický význam. Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV - odběr

Dobrý den, před měsícem a půl jsem měl nechráněný pohlavní styk, a proto jsem...

HIV - odpověd pro Mudr. Eva Dogoši

Vyšetření bylo provedené jen u partnerky týden po styku. Já se chystám vyšetřit...

HIV - prenos

Dobrý den. Mám na Vás následující dotaz. S dívkou jsme praktikovali sex s kondomem....

HIV - primoinfekce ?

Dobrý den, vím je toho na internetu spousty a i já sám se už spousty dotazu...

HIV - příznaky

Dobrý den, mám celkem obavy z poh nemocí. V lednu jsem prodělal mononuklézu,...

HIV ?

Dobrý večer, prosím, rád bych se zeptal, minulý rok v prosinci (asi někdy v...

HIV ?

Asi 2,5 mesiaca po nechranenom oralnom sexe ( mohlo sa stat ze sa mi nejaka...

Hiv ?

Dobrý den, před necelými 3 týdny jsem měl pasivní nechráněný orální sex, líbání...

HIV +

Dobry den pred mesicem nahodne mi zistili hiv pozitivitu a byl to pro mne sok...

HIV 3 dotazy

Dobrý den, já mám tři dotazy. První kdyby nějaký kuchař gryloval maso a byl...

HIV a bolest v podpaží

Dobrý den, může být bolest v podpaží příznakem primoinfekce HIV v 9. týdnu po...

HIV a darování spermatu


HIV a fyzická námaha

Omlouvam se že tu ted tak píšu dotazy. Ješte byc hse chtel zeptat zda li pokud...

Hiv a hepatitida z odberoveho pera


HIV a maso


HIV a pohlavní choroby


HIV a syfilis test


HIV a testy


HIV a vědomé šíření infekce


Hiv a zánět močového měchýře


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na penisu


Chlamydie

Dobrý večer, vyšel mi pozitivní test na pohlavně přenosné chlamydie. Nyní užívám...

Co byste měli říct dětem, než vyrazí na tábor


Hormonální antikoncepce slaví „šedesátku“. Jak se za tu dobu změnila?

Hormonální antikoncepce patří k základním metodám plánovaného rodičovství, ale...

Antibiotika Nitrofurantoin a HA Sunya

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Beru antikoncepci Sunya,byla jsem s ní na konci...

Zvětšená lymfatická uzlina na krku

Dobrý den chtěla bych se zeptat na zprávu ze sono vyšetření mého syna, kde jsme...

MUDr. Dagmar Valečková

Praktický lékař pro děti a dorost

PhDr. Blanka Pöslová

Klinická psychologie

Popis z MR

Dobrý den p. doktore, prosím o vysvětlení nálezu z MR...snížený signál disku...

Pálení pochvy při sexu


Adopce dítěte: nelehký proces s krásným výsledkem

Adopce neboli osvojení je jednou z možností, jak se stát rodiči v případě, že...

Antikoncepce a průjem


Cvičte jógu, bojujete tak proti křečovým žilám

Trpíte-li tímto zdravotním problémem, pak můžete často pociťovat bolest, únavu...

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění


Artróza kolene a bolest lýtka

Dobrý den, mamince 80 let diagnostikovali artrozu kolene 4 stupně. Každé...

Otok penisu po styku


Těhotenství po šestinedělí


Krvácení z konečníku

Dobrý den, po porodu se u mě objevily hemeroidy a malé prasklinky končníku,...

Při chřipce vsaďte na houby, česnek a bezinkovou šťávu

Chřipka je poměrně závažné onemocnění, které se právě v těchto dnech dostává...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×