Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV a maso

Infekce piko 3.7.2009

Prosím vás, já jsem se chtěl zeptat, kdyby byl kuchař nakažený virem HIV a řízl by se nožem do ruky a kapka krve by spadla na maso a já bych to maso hned (15 sekund) snědl, nakazil bych se? A pokládání otázek je zadarmo?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
pravděpodobnost takového přesnosu je velice mizivá, záleželo by ale, zda byste neměl nějaké poranění v ústech nebo trávicím traktu.
Hezký den.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv ?

Dobrý den, před necelými 3 týdny jsem měl pasivní nechráněný orální sex, líbání...

HIV ?

Asi 2,5 mesiaca po nechranenom oralnom sexe ( mohlo sa stat ze sa mi nejaka...

HIV ?

Dobrý večer, prosím, rád bych se zeptal, minulý rok v prosinci (asi někdy v...

HIV +

Dobry den pred mesicem nahodne mi zistili hiv pozitivitu a byl to pro mne sok...

HIV 3 dotazy

Dobrý den, já mám tři dotazy. První kdyby nějaký kuchař gryloval maso a byl...

Hiv a antibiotika

Mohou byt priznaky primoinfekce HIV potlaceny antibiotiky, pokud jsou v dobe...

HIV a bolest v podpaží

Dobrý den, může být bolest v podpaží příznakem primoinfekce HIV v 9. týdnu po...

HIV a darování spermatu


HIV a fyzická námaha

Omlouvam se že tu ted tak píšu dotazy. Ješte byc hse chtel zeptat zda li pokud...

Hiv a hepatitida z odberoveho pera


HIV a pohlavní choroby


HIV a syfilis test


HIV a testování

Dobrý den, Porad mě trápî jedna věc. Dne 11.11.2018 jsem mela rizikové sexuální...

HIV a testy


HIV a vědomé šíření infekce


Hiv a zánět močového měchýře


HIV či jiné pohlavní nemoci?


HIV imunita


HIV infekce

Domry den.pred dvema roky mi rekli ze jem hiv pozitivni.co tri mesice jezdim...

HIV infekce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ascites

Dobrý den, přítel byl na sono břicha a pode nálezu tam má volnou tekutinu,...

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Správný průběh erekce a následné přetažení přes žalud

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně správného fungování erekce. Ten žalud...

Svědění penisu

Dobrý den, mám problém, je mi 19 let a zhruba před 5 mesici jsem mel sexualni...

Svědění až pálení konečníku a částečně i genitálií

Dobrý den.Trápí mě již nějaký čas svědění až pálení konečníku a částečně i genitálilí....

Warfarin a vitamíny a léky na bolest


Hrudkovitý výtok se zápachem

Dobrý den, mám problém s velmi silným každodenním bílým hrudkovitým výtokem,...

Boule pod klíční kostí

Vpravo na hrudníku pod pravou klíční kostí mám viditelnou bouli. Je nepravidelná,...

Bradavičky kolem análního otvoru

Dobrý den, již asi 14 dní mám svědění kolem análního otvoru. Většinou po stolici,...

Bolest při menstruaci v konečníku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, asi cca 6 měsíců neberu antikoncepci, žádné...

Pocity nereálnosti a rozpolceného světa

Dobrý den před pěti měsíci jsem začala mít problémy s psychikou. Nejdříve šlo...

Bušení srdce po alkoholu


Bolest v nadbřišku

Zdravim zena je tehotna v 26tt, uz od pondeli ma krece do zaludku. Zkousela...

Únik stolice

Dobrý večer, je mi 19 let a už delší dobu mám problémy s únikem stolice. Řekla...

Preejakulát a otěhotnění


Amyláza

Dobrý den, od února mívám opakovaně zjištěné hraniční amylázy v krvi, i v moči...

Vyrážka se svěděním

Dobrý den, cca před měsícem se mi na těle objevila vyrážka (na hrudi) a od té...

Bolest okolo srdce, třes v noci


Meziobratlová ploténka

Dobrý den,mám výhřez ploténky L5 9mm.Bolest vystřeluje do nohy,necítím 3 prsty...

Plíseň na chlebu, 7. měsíc těhotenství

dobrý den, dnes se mi stalo, že jsem pozřela asi tak čtvrt krajíce chleba a...

Reklama
Zavřít