Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV a maso

Infekce piko . 3.7.2009

Prosím vás, já jsem se chtěl zeptat, kdyby byl kuchař nakažený virem HIV a řízl by se nožem do ruky a kapka krve by spadla na maso a já bych to maso hned (15 sekund) snědl, nakazil bych se? A pokládání otázek je zadarmo?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pravděpodobnost takového přesnosu je velice mizivá, záleželo by ale, zda byste neměl nějaké poranění v ústech nebo trávicím traktu. Hezký den.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV ?

Dobrý večer, prosím, rád bych se zeptal, minulý rok v prosinci (asi někdy v...

HIV ?

Asi 2,5 mesiaca po nechranenom oralnom sexe ( mohlo sa stat ze sa mi nejaka...

Hiv ?

Dobrý den, před necelými 3 týdny jsem měl pasivní nechráněný orální sex, líbání...

HIV +

Dobry den pred mesicem nahodne mi zistili hiv pozitivitu a byl to pro mne sok...

HIV 3 dotazy

Dobrý den, já mám tři dotazy. První kdyby nějaký kuchař gryloval maso a byl...

Hiv a antibiotika

Mohou byt priznaky primoinfekce HIV potlaceny antibiotiky, pokud jsou v dobe...

HIV a bolest v podpaží

Dobrý den, může být bolest v podpaží příznakem primoinfekce HIV v 9. týdnu po...

HIV a darování spermatu


HIV a fyzická námaha

Omlouvam se že tu ted tak píšu dotazy. Ješte byc hse chtel zeptat zda li pokud...

Hiv a hepatitida z odberoveho pera


HIV a pohlavní choroby


HIV a syfilis test


HIV a testy


HIV a vědomé šíření infekce


Hiv a zánět močového měchýře


HIV či jiné pohlavní nemoci?


HIV imunita


HIV infekce


HIV infekce


Hiv infekce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Srolovaný kondom při pohlavním styku

Dobrý den, včera 25.7. jsem měla pohlavní styk. Používáme jako antikoncepci...

Natržená a popraskaná kůžička penisu


Bulka v prsou v pubertě


Suchost dutiny ústní


Histologie

Dobrý den, mohu poprosit o "překlad" histologie? V rozsahu biopsie kůže prokazujeme...

Prasnutí při vyprazdnovani

Dobrý den, Za poslední 2 měsíce při vypraznovaní mi jakoby praskne a stipne...

Intenzivní píchání v levém třísle


Bílý hrbolek žaludu

Dobrý den, Před nedávnem jsem Vám psal o své infekci v močové trubici. Byly...

Nevolnost z hladu


Amniocentéza přes placentu


Bolest kyčelního kloubu


Antibiotika Penbene a antikoncepce


Opakovaná bolest v krku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně mých opakujících bolestí v...

Očkování patří i k cestám po Evropě – na co nezapomenout?

Zvážit nutnost očkování není vhodné jen před exotickou dovolenou. I krátká cesta,...

Špatná hygiena- drolení, postupné vypadávání zubů

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problém s vypadávání mých dvou předních zubů....

Nehybnost těla počas spánku.

Dobrý den. Mám takový neobvyklý dotaz. Asi před týdnem se mi stalo že jsem v...

HPV virus

Dobrý den, mám za sebou konizaci děložního čípku, CIN III, při sex. styku tedy...

Léčba


Američané přicházejí s novou protikuřáckou kampaní, výrobci tabáku mají obavy

Antitabáková kampaň je v České republice poměrně nevýrazná, alespoň tedy v porovnání...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×