Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV a fyzická námaha

Tomáš . 5.9.2014 redakce uLékaře

Omlouvam se že tu ted tak píšu dotazy. Ješte byc hse chtel zeptat zda li pokud ma ci nemam HIV a cekam na testy po 3 mesicich mužu normalně sporotovat ,vysilovat se atd zda je lepší ted zustat v klidu a nic nedelat aby to nemělo horší vliv na vysledky co se tyče obranyschopnosti.Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, výrazně se omezovat nemusíte.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Námaha při ATB
Dobrý den! Chtěla bych se zeptat jestli se může během...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV - primoinfekce ?

Dobrý den, vím je toho na internetu spousty a i já sám se už spousty dotazu...

HIV - příznaky

Dobrý den, mám celkem obavy z poh nemocí. V lednu jsem prodělal mononuklézu,...

HIV ?

Dobrý večer, prosím, rád bych se zeptal, minulý rok v prosinci (asi někdy v...

HIV ?

Asi 2,5 mesiaca po nechranenom oralnom sexe ( mohlo sa stat ze sa mi nejaka...

Hiv ?

Dobrý den, před necelými 3 týdny jsem měl pasivní nechráněný orální sex, líbání...

HIV +

Dobry den pred mesicem nahodne mi zistili hiv pozitivitu a byl to pro mne sok...

HIV 3 dotazy

Dobrý den, já mám tři dotazy. První kdyby nějaký kuchař gryloval maso a byl...

Hiv a antibiotika

Mohou byt priznaky primoinfekce HIV potlaceny antibiotiky, pokud jsou v dobe...

HIV a bolest v podpaží

Dobrý den, může být bolest v podpaží příznakem primoinfekce HIV v 9. týdnu po...

HIV a darování spermatu


Hiv a hepatitida z odberoveho pera


HIV a maso


HIV a pohlavní choroby


HIV a syfilis test


HIV a testy


HIV a vědomé šíření infekce


Hiv a zánět močového měchýře


HIV či jiné pohlavní nemoci?


HIV imunita


HIV infekce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velikost penisu

zdravím, mám o proti svým vrstevníkům o hodně větší penis.Při erekci 17,5 cm...

Bolesti břicha, slinivky, malabsorpce


MUDr. Jiří Hlaváček

Ordinace lékaře specialisty - kardiologie

10 denní obtíže

Dobrý den, mám takový problém. Již 10 dní každé ráno mám 2x až 3x průjem. Během...

Co prozradí jaterní testy?

Prokázat hepatitidu je možné několika způsoby. Jedním z možných signálů, že...

Hnisající ložiska

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - už si poslední dobou nevím rady. Asi před...

Proč nemužu otěhotnět

Je mi 30 let a s otehotnenim sem nikdy zadny problem nemela ,mam dve zdrave...

Stav po operaci kostrční píštěle

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem podstoupila operaci kostrční píštěle (byla...

Bílý hrudkovitý výtok

Dobrý den, asi před měsícem jsem vysadila antikoncepci, která mi nevyhovovala...

MUDr. Milena Cabalková

Ordinace praktického lékře pro dospělé

MUDr. Danuše Hlásenská

PL pro děti a dorost, homeopatie

Krevní skupina

Dobrý den,chci se zeptat zda je možné,aby mělo dítě jinou krevní skupinu než...

Uzliny v třísle

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měla zvýšenou aktivitu při níž jsem si natáhla...

Gynekomastie z prohormonu

Dobry den, uzival jsem 7 tydnu adrenosterone (prohormon) v davce 800mg (nemel...

Pseudocysta

Dobrý den, bohužel na svůj dotaz nedokáži najít adekvátní odpověď v literatuře,...

MUDr. Marie Švrčková

Odborná kožní lékařka

Kouty,řidnutí vlasů

Dobrý den paní doktorko chtěl bych se zeptat zda existuje nějáká obrana proti...

Vysvetlenie diagnózy

Dobrý deň, chcem sa opýtať čo znamená lekársky záver : - polyartralgie a polyt....

Bolest v pravém podbřišku a varleti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×