Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV testování kdy

Pohlavní nemoci Anna 11.11.2017

Dobrý den. Vím, že podobných dotazů je zde spousta. Nicméně, chci mít jistotu. Nechala jsem se testovat na HIV po 104 dnech od rizikového chování (Když nepočítám onen den). Jelikož mě má gynekoložka od toho zrazovala, se slovy, že je to brzy, že se to nepozná po ani čtyřech měsících, ideální doba je prý šest měsíců, došla jsem na testy do hygienické stanice. Testy dopadly negativně, díkybohu. A řekli mi, že je to stoprocentní. Jenže mně pořád vrtá hlavou poznámka mé gynekoložky.. Má pravdu? Nebo si můžu být výsledkem jistá? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, paní Anno, vhodné je provedení HIV testu za 2-3 měsíce po rizikovém chování. Pokud byl výsledek negativní, pak nemáte HIV a nemusíte mít obavy. S pozdravem.

Související dotazy

Testování HIV
Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně testování...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Testování HIV
Omlouvám se, že píši znovu. Zapomněla jsem se zeptat,...
HIV testování
Dobrý den, zajímala by mě jedna věc ohledně HIV testování....
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test po 4 letech

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra...

Hiv test u dětského lékaře


HIV testování

Dobrý den, zajímala by mě jedna věc ohledně HIV testování. Dříve se všude uvádělo...

HIV testovani

Dobrý den. Ráda by jsem se zeptala jak nejrychleji mohu zjistit, že jsem HIV...

HIV testy

Dobry den, pred 2 mesici jsem mel na svatbě kamaráda nechraneny pohlavní styk....

HIV testy

Dobrý den, mám dotaz ohledne viru hiv, měsíc a pul po rizikovém pohl.styku jsem...

Hiv testy

Dobrý den, 1.otázka: ráno 15.12.2010 jsem byla na hiv testech a na testu syfilisu....

HIV testy v Žilině

Dobry den, mala by som otazku kde v Ziline sa daju urobit testy na HIV?anonymne...

Hiv uzliny

Pred 4 mesici jsem mel chraneny sex s osobou se kterou si nejsem jisty zdali...

Hiv v krvi zvířat

HIV je pouze lidská nemoc, zvíře nemůže chytit virus ani být přenašeč - co se...

HIV ve slinách

Dobrý den, pokud by byl muž HIV pozitivní, je možné, aby nakazil ženu tím, že...

HIV vyrážka

Dobrý den. Psal jsem zde předešlý dotaz ohledně malých pupínků a afty. Když...

Hiv vyrážka

Dobrý den, měsíc zpět jsem se líbal s jednou dívkou, ta mě kousla ale do jazyku,...

HIV Vyrážka

Před třemi měsíci jsem měl nechráněný sex a po měsíci se mi udělala na zádech...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antidepresiva a alkohol


Záchvaty suchého kašle

Dobrý den , už 2.Týdny kašlu je to takový suchý kašel .S tím , že chytnu takový...

Bolesti zad a břicha


Nízko položená placenta

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně nízko položené placenty. Byla jsem...

Nauzea, točení hlavy, deprese

Dobrý den, asi půl roku mám každý den pocit na zvracení, někdy je intenzivnější...

Gonartróza

Lékař mi diagnostikoval primární oboustrannou gonartrózu a aplikoval injekce...

Menstruace po sterilizaci

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 44 let. V polovině listopadu 2015 kvůli oční...

Dogmatil vysazení léku

Dobrý den, beru 1 denně lék Dogmatil. Již cca rok. Předtím jsem brala 2x...

Bolest a nevolnost z hladu


Tlak ve varleti

Dobrý den. Je mi 19 let a poslední dobou mám menší problémy s pravým varletem....

Změny nálad

Je mi 51 let.Jsem dva roky v plném ID,domácí oxygenoterapie.Bývám často vzteklý,vytočí...

Plastika bubínku

Dobrý den , chtěla bych se zeptat je složitá operace plastika bubínku nastupuji...

Hemofilus

Dobrý den, chtěla bych se dotázat, nakolik lze s hemofilovou bakterií bojovat...

Bolest za očima

Dobrý den, Už 3 dny mě trápí bolest za očima, zejména při pohybu očí (nahoru,...

Opakovaná bolest v uchu

Dobrý den, asi půl roku mě trápí bolest v uchu, opakuje se vždy jednou za měsíc,...

Dušnost a bušení srdce

Dobrý den, asi měsíc pociťuji tlak na hrudi a obtížné dýchání. Pocity nenadechnutí,...

Tetanie


Bolesti nohou, únava

Dobrý den , je mi 53 let , pracuji jako fyzioterapeutka , od února mám velké...

AIDS

Dobry den, test po 40 dnech na hiv mi vysel zatim negativne, ale asi to nic...

Kombinace Guajacuranu s alkoholem

Dobrý den, vážená poradno, přípravek, který mi doporučil náš pan doktor byla...