Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV test po 4 letech

Petr . 10.2.2015 redakce uLékaře

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra budu znát výsledek. Pokud to bude v pořádku, mohu se na výsledek spolehnout i po tolika letech?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Testy jsou spolehlivé, pokud bude výsledek negativní můžete být bez obav. Příjemný den

Související dotazy

HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Test na hiv
Dobry den, byla jsem po 3 mesicich a 4 dnech na testech...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Hiv testy
Dobrý den, 1.otázka: ráno 15.12.2010 jsem byla na...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV příznaky


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Hiv škrábání v krku


Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

HIV test


Hiv test u dětského lékaře


HIV testování

Dobrý den, zajímala by mě jedna věc ohledně HIV testování. Dříve se všude uvádělo...

HIV testovani

Dobrý den. Ráda by jsem se zeptala jak nejrychleji mohu zjistit, že jsem HIV...

HIV testy

Dobrý den, mám dotaz ohledne viru hiv, měsíc a pul po rizikovém pohl.styku jsem...

Hiv testy

Dobrý den, 1.otázka: ráno 15.12.2010 jsem byla na hiv testech a na testu syfilisu....

HIV testy v Žilině

Dobry den, mala by som otazku kde v Ziline sa daju urobit testy na HIV?anonymne...

Hiv uzliny

Pred 4 mesici jsem mel chraneny sex s osobou se kterou si nejsem jisty zdali...

Hiv v krvi zvířat

HIV je pouze lidská nemoc, zvíře nemůže chytit virus ani být přenašeč - co se...

HIV ve slinách

Dobrý den, pokud by byl muž HIV pozitivní, je možné, aby nakazil ženu tím, že...

HIV vyrážka

Dobrý den. Psal jsem zde předešlý dotaz ohledně malých pupínků a afty. Když...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest břicha

Dobrý den, již týden mám občasné bolesti žaludku a občas mě to bolí přes den...

Laparoskopická operace tříselné kýly

Podívejte se krok za krokem jak probíhá laparoskopická operace tříselné kýly...

Dlouhodobě nateklé krční uzliny

Dobrý den, Je mi 27 let, nejsem kuřák a už 2 roky mě trápí problémy s krkem....

Rychlé bušení srdce a nevolnost od žaludku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat už delší čas mám problémy rychle mi začne bušit...

Flíčky na žaludu

Dobrý den Asi před půl rokem se mi na žaludu udělali bíle fleky,které se táhnou...

Tupá bolest lýtek, mravenčení

Dobrý den, před 14 dny cca jsem absolvovala 2x delší cestu autem (12h). Během...

Nález na čípku

Dobrý den, je mi 27 let a mám malé změny na děložním čípku. Před půl rokem jsem...

Podle čeho se určuje léčba rakoviny?

Pro vybrání správné léčby rakoviny je zásadní stanovení velikosti nádoru, míry...

Tlak u žaludku

Dobrý den, chci se prosím zeptat, na můj problém. Minulý týden jsem byla na...

MUDr. Magda Kumpová

Dermatovenerologická ordinace

Bolesť triesla

Dobrý deň.. chcel by som sa opýtať na bolesti triesla. Aktívne sa venujem futbalu...

Ztracená pilulka antikoncepce

Dobrý den, dnes když jsem si brala pilulku z platíčka tak jsem zjistila, že...

Operace a jiné možnosti v případě herniace disku v konkrétním případě

Dobrý den, v květnu 2013 jsem byl na vyšetření MR s tímto výsledkem: etáž...

Bolest hlavy

Dobry den, chtela jsem se prosim zeptat. muj pritel ma v posledni dobe silene...

Po pohlavním styku mám na hrázi oděrky

Dobry den, skoro vzdy po pohlavnim styku mi napuchnou stydke pysky a zacne...

Ovarektomie

Dobrý den, v půlce září jsem prodělala odstranění levého vaječníku, obou vejcovodů...

Brnění končetin


Tetanie

dobrý den prosím o radu jak se pozná tetanie,protože moje neuroložka mi nedělala...

Alergická reakce po štípnutí hmyzem se může projevit kdykoli


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×