Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv test

Niki . 14.12.2013

Dobrý den, proč se někde píše, že na test na hiv by se mělo chodit po 3 měsících a někde zase po 6 měsících? Ty 3 měsíce nestačí? :-( Děkuji za odpověď N.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


3 měsíce je dostatečná doba,aby již byly vytvořeny protilátky,které je možno laboratorně určit. Příjemný den

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv přenos


HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

Hiv přenos


HIV přenos přes zapařenou kůži


HIV příznaky


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Hiv škrábání v krku


HIV test


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test po 4 letech

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra...

Hiv test u dětského lékaře


HIV testování

Dobrý den, zajímala by mě jedna věc ohledně HIV testování. Dříve se všude uvádělo...

HIV testovani

Dobrý den. Ráda by jsem se zeptala jak nejrychleji mohu zjistit, že jsem HIV...

HIV testy

Dobrý den, mám dotaz ohledne viru hiv, měsíc a pul po rizikovém pohl.styku jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mykoplasma vyšetření

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné prokázat přítomnost mykoplasmat...

Poskodene nervy po chripke

Dobry den, Pred rokom som mala chripku, ktoru som dobre nevylezala a preslo...

Výsledky imunologie

Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou o vysvětlení výsledků z imunologie mé...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, v sedmidenní pauze jsem dostala zánět močového měchýře a dostala...

Špinění


10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Nos

neustále se mi "zalepuje" ucpává nos na vnitřních stěnách . Je to velice otravné....

Na ekzém dusík

Dobrý den, již měsíc mám na dolních končetinách velké červané fleky, které velmi...

Chronický průjem


Nespavost


Kouzelně jednoduché cviky vám pomohou otěhotnět

Snažíte se o miminko, ale mateřství ne a ne přijít? Není třeba hned panikařit...

Chřipka

Chřipka je infekční onemocnění vyvolané chřipkovými viry. Postihuje převážně...

Trhání šestky dole se zánětem a váčkem

Dobrý den pane doktore v pátek jsem byla na trhání šestky dole na levé straně.Podle...

Návyk na Dexamethazon mast

Dobrý den. Před 35-ti lety mi poprvé naordinovala kožní lékařka Dexamethazon...

Dyspepsie po Ibalginu

Dobrý den (večer). Moje sestra snědla 50 prášků brufenu (myslím, že ibubrufen400...

Tetanie a panické ataky


MUDr. Dagmar Fajtová

Praktická lékařka

MUDr. Mirka Záhorová

Praktický lékař pro dospělé

Nevolnost, bolest zad, časté pálení žáhy

Dobrý den, dovoluji si Vás požádat o radu. Již delší dobu mě trápí nevolnosti,...

Těhotenství při zapomenuté pilulce 2 dny


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×