Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV test

Martn . 16.9.2014

Zdravím, měl jsem rizikový pohlavní styk. Po 60 a 79 dnech jsem byl na testech a vyšly negativně. Můžu tuto dobu považovat za dostatečnou??? Po roce o teto události se mi udělal na břiše vřídek nebo pupínek???

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý den , doba je dostatečná pokud jste neměl žádný rizikový styk po tom , co jste uvedl. Vřídek po roce by s tímto nesouvisí, pokud myslíte třeba tvrdý vřed u syphilis , tak se po takové době nebojte. s pozdravem

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv přenos


HIV přenos


HIV přenos


HIV přenos

Dobry den, Pred 2 tydny jsem s jednou slecnou mel rizikovy sex. Slecna se...

Hiv přenos


HIV přenos přes zapařenou kůži


HIV příznaky


HIV příznaky


HIV stale obavy

Dobry den, chci se zeptat zda poceni za letnich veceru (teplejsich dnu) pri...

Hiv škrábání v krku


HIV test

Dobry den, byla jsem na testu na hiv po 5 mesicich od rizika, z toho 1 mesic...

Hiv test


Hiv test


Hiv test


Hiv test


HIV test po 4 letech

Po 4 letech od posledního rizika jsem si došel do nemocnice na test HIV. Zítra...

Hiv test u dětského lékaře


HIV testování

Dobrý den, zajímala by mě jedna věc ohledně HIV testování. Dříve se všude uvádělo...

HIV testovani

Dobrý den. Ráda by jsem se zeptala jak nejrychleji mohu zjistit, že jsem HIV...

HIV testy

Dobrý den, mám dotaz ohledne viru hiv, měsíc a pul po rizikovém pohl.styku jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na tvrdém patře


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Tetanie a panické ataky


Výtok z bradavky, bolest břicha


Komplikace po císařském řezu


Artróza - Gonartróza


Intimní


Stav po operaci slepého střeva


Celiakie


Mravenčení


MUDr. Jiří Kučera

Praktický lékař pro dospělé

Naučte se samovyšetření prsu


Vytržený zub


Těhotenství a cytologie


MUDr. František Rousek

Chirurgická ambulance

Ječné zrno


Bulka v spodni celisni


Hemeroid?


Gyrablock


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×