Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HSV

Kožní obtíže Radka 8.7.2013

Dobrý den,
na netu jsem se dočetla, že genitální opar- když je způsobený herpes simplex 1 je menší co do rozsahu, než když je genitální opar způsobený HS2. Zaujalo mě to, a tak by mě zajímalo, zda to je pravda :-)
Ještě bych se ráda zeptala na Váš názor na užívání tabletek lysinu, prý je to dobrá prevence proti oparům. Uvažuji o něm. Děkuji, hezký den, Radka

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

1) Genitální opar vyvolaný HSV 1 může mít stejný rozsah jako HSV 2.
2)Není prokázáno, že by užívání lysinu mělo vliv na frekvenci oparů. Pokud se u vás objevují často, je možná prevence tabletovým acyklovirem

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HSV
Dobrý den, včera sem psala k Vám do poradny dotaz ohledně...
HSV infekce
Dobrý den, mám dotaz ohledně vyšetření protilátek proti...
Aktivní HSV
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mam aktivní HSV IgM...
HSV
Vážená paní doktorko, chtěla bych vás porosit o interpretaci...
HSV-2
Dobrý den, na podobný dotaz mi už odpovídala MUDr....
HSV-2 očkování
Dobry den. chci se zeptat zda je k dispozici vakcina...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HSCIL, imunita

Dobry vecer, Je mi 38 let, jedno dite. V rijnu mi z vysledku Cytologie vysel...

Hsil

Dobrý den. Můj problém spočívá v tom, že mi můj gynekolog při stěru děložního...

HSIL

Dobrý den, moje gynekoložka mi sdělila, že je u mě třeba provést konizaci...

HSIL

Dobrý den,pane doktore. Chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení diagnózy u mé...

HSIL

Dobry den, vysledky z cytologie HSIL z 3.10. Jelikoz jsem onkologicky pacient...

HSIL, konizace

Dobrý den, moje maminka teď byla na vyšetření kvůli HPV viru, dostala zprávu,...

HST a zlomenina patní kůstky


HSV


HSV


HSV


HSV 1,2


HSV a darování krve


HSV a darování krve


HSV infekce


HSV v těhotenství


HSV-2

Dobrý den, můj dotaz se týká primoinfekce HSV-2. Je pravděpodobné, že bych...

HSV-2

Dobrý den, na podobný dotaz mi už odpovídala MUDr. Horáková, přesto by mě zajímal...

HSV-2 očkování

Dobry den. chci se zeptat zda je k dispozici vakcina proti HSV-2 a jaka je orientacni...

HSV,EBV,CMV

Dobrý den,po interupci mi zjistili kritické hodnoty těchto virů.Jak dlouhá je...

Http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolest-kolen-cervena-kolena-atd-123738

Dobrý den Pane Doktore v předchozí zprávě jsem se Vás ptala na červená kolena...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrážka u konečníku po léčbě antibiotiky

Dobry den, Beru ted mesic a pul antibiotika na zanet mocoveho mechyre - e....

Silnější orgasmus

Dobrý den chci se zeptat jak si navodit a dosáhnout silnějšího orgazmu u může...

Potíže při menses, PCOS, operace

Dobrý den, mám takový dotaz. Je možné, aby mi vyjmuli celou dělohu? Mám syndrom...

Bolest žaludku

Dobry den chtela jsem se zeptat respektive poradit. mam dlouhodoby problem ze...

Pálení hrudi

Dobrý den, je mi 23 let a již delší dobu při zvýšení psychické zátěži (stres,...

Plynatost

Dobrý den, přestože se snažím hlídat co a kdy večeřím, trpím již delší dobu...

Kousání tváře

Dobrý den,prosím Vás mám jeden hrozenj zlozvyk-koušu si vnitřní stranu tváře...bojim...

Zvětšení penisu


Pupeční kýla

Hezký den, ráda bych se zeptala, zde je lépe řešit operativně pupečníkovou...

Otok vnitřní strany stehna

DOBRÝ DEN JIŽ PŘIBLIŽNĚ 8 TÝDNŮ MĚ TRÁPÍ OTOK NA VNITŘNÍ STRNĚ STEHEVN V OBLASTI...

Pískání v uchu

Dobrý den Paní doktorko, už skoro rok mi píská,hučí a jakoby pulzuje u pravého...

Pokles váhy


Neprůchodné vejcovody

Dobrý den. Mám neprůchodné vejcovody(saktosalpinx) a budu podstupovat IVF. Je...

Bolest zad po pádu

Dobrý den. Dnes ráno při vyjížďce spadla moje přítelkyně z koně přímo na záda....

Sperma a vzduch

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli když chlap se udělá a sperma přijde...

Hlen ve stolici

Dobrý den. Chtela jsem se poradit a mam strasny strach a je mi to trapne. Misto...

Bolest končetiny

Dobry den potrebovala bych radu,uz rok me trapi obtize s levou nohou,obtize...

Problém s kůží penisu

Dobrý den, omlouvám se za dlouhý text, ale nevím si už rady, od léta mám problém...

Zduřenina na pravé straně pochvy

Dobrý den, dnes jsem si na pravé straně pochvy nahmatala protáhlou zduřeninu....