Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je možné nahmatat plné tlusté střevo přes břišní stěnu

Trávení jitka . 25.10.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, můj dotaz bude oproti ostatním asi působit poněkud směšně, ale přesto se zeptám. Je možné tlakem přes břicho nahmatat tlusté střevo v okolí pupku nebo i mírně nad pupkem?Jedná se v podstatě o jakoby pás břes břicho, většinou po ránu, kdy jsou střeva plná. Přišla jsem na to uplně náhodou když jsem si masírovala po ránu mírně nafouklé břicho, nikdy předtím jsem nezaregistrovala, že to jde přes břišní stěnu tak cítit. Po vyprázdnění to někdy částečně nebo úplně zmizí. Je to normální, že to jde tak cítit na pohmat když je tlusté střevo plné? V unoru tohoto roku jsem byla na koloskopii a vse bylo Ok. JIné problémy nemám, ani se stolicí ani s bolestí břicha. Z tohoto jsem ale mírně nervozni, nevím jestli si mám zajít na ultrazvuk. vyšetření břicha. Momentálně jsem v zahraničí, v čr budu až v lednu. Stresuji zbytečně nebo si mám někam radši zajít. Předem děkuji za odpověd. Jitka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jste štíhlejší konstituce, určitě to možné je. Pokud nemáte jiné potíže, nestresujte se a na kontrolu zajděte až v řádném termínu (pokud se se střevy léčíte, pokud ne....není důvod). Hezký den.

Související dotazy

Tlusté střevo
Dobrý den , Chtěla bych se zeptat jestli je možné...
Tlusté střevo
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli v břiše může...
Oper.tl.střeva
Dobrý den.Známá má odebrané tlusté střevo v lednu.Byla...
Bolesti břicha dvakrát do měsíce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat. Mám už přes rok...
Praskle tluste strevo
dobry den chtel jsem se poradit muj otec lezi v nemocnici...
Bolest při defekaci
Dobrý den,stavá se mi že mně začne bolet tluste střevo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné dlouhodobé užívání Provery


Je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Dobrý den, je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Je možné dostat žloutenku typu polibkem na tvář?


Je možné erekci ovládat vůlí


Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?


Je možné kombinovat antibiotika Amoksiklav s kapkami Algifen?


Je možné mít embolii po operaci achillovy šlachy?


Je možné mít nezjistitelný zánět močových cest?


Je možné mít svalovou slabost po ATB?


Je možné MR s titanovým šroubem v páteři?


Je možné nakazit klíštovou encefalitidou dítě při kojení?


Je možné nezlepšení štítné žlázy při dlouhodobé léčbě?


Je možné odstranit znaménka na obličeji laserem v letních měsících?


Je možné otěhornět ?


Je možné otěhotnění den po menstruaci s ochranou ?


Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědivé fleky na pokožce

Dobrý den, před několika dny se mi udělaly "pupínky" na stehnáh a...

Úzkost, svírání na hrudi, strach, iracionální pocity


Křupání zápěstí


Bakerova cysta


Zápach z úst jako po alkoholu


Bolest konečníku, endometrióza


Rektovaginální píštěl


Návrat žluči do žaludku


Atarax


Bolest břicha


MUDr. Aleš Prokopenko

Gynekologicko porodnická praxe



Vasocardin


Rýžový odvar


Infekce po zlomenině klíční kosti


Velmi silná menstruace


ITP, Prednison


Kvasinková infekce pochvy


MUDr. Jaroslav Jírový

Stomatologická ordinace

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×