Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné otěhotnění?

Gynekologie Anna C. 10.2.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je velká možnost, že bych byla těhotná. Je mi 22, beru HA Cleonita, asi 4 měsíce. Nezapomněla jsem ani jeden prášek, beru je každý den kolem 10 - 12 hodiny. U prvního platíčka jsme s přítelem začali sexuálně žít. Zatím neejakuloval ani jednou do mě, ale slyšela jsem o tzv. kapkách lásky. Je možné z nich otěhotnět? Menstruaci jsem měla v termínu, jen trochu slabší. Chodím na záchod s pocitem nutnosti, ale vymočím toho málo. Prsa mě nebolí, nemám velký hlad, jím spíš méně a mám chuť na sladké. Špatně od žaludku mi není, ale mám trochu 'nafouknuté' břicho pod pupkem. Je možné, že bych byla těhotná nebo si to jen myslím? Je tato HA opravdu spolehlivá, slyšela jsem, že má v sobě nejméně hormonů? Pokud si budu chtít posunout dny menstruace, ohrozí se tím účinnost HA? Děkuji za odpověď, Anna C.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Nemějte obavy tato antikoncepce je velmi spolehlivá pokud neuděláte chybu u užívání je vše v pořádku.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Možné otěhotnění
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možné otěhotnění
Dobrý den, mám velký strach z otěhotnění..Beru antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné mít svalovou slabost po ATB?


Je možné MR s titanovým šroubem v páteři?


Je možné nahmatat plné tlusté střevo přes břišní stěnu


Je možné nakazit klíštovou encefalitidou dítě při kojení?


Je možné nakazit se koronavirem z papíru?

Dobrý den, moc prosím jsem účetní a zpracovávám klientům kteří můžou být...

Je možné nezlepšení štítné žlázy při dlouhodobé léčbě?


Je možné odstranit znaménka na obličeji laserem v letních měsících?


Je možné otěhornět ?


Je možné otěhotnění den po menstruaci s ochranou ?


Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika


Je možné otěhotnět při antikoncepci?


Je možné otěhotnět při změně antikoncepce


Je možné po jednom cvičení mít úplně rozblazněné záda?

Dobrý den v pátek jsem se začala na rehabilitacich učit cvičit SM systém, které...

Je možné po této operaci chodit na lymfatické masáže?

Dobrý den, před měsíce jsem byla na operaci křečových žil, křečové žíly mi...

Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete


Je možné použít Canesten krém namísto Framykoinu?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest hrudi a křivá záda

Dobrý den už přes měsíc mně boli hrudní kost a levá strana u srdce jakoby taková...

Infekce z myšího trusu?

Dobrý den, paní doktorko, na půdě se nám nově objevily myši - manžel je ihned...

Krvácení po kyretáži

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho budu krvácet po kyretáži? V den...

Mravenčení těla

Dobrý den, asi 2 měsíce mě mravenční pravá část těla, krom nohy, prý se jedná...

Trápí mne bolest břicha konkrétně nadbříšek jako žaludek


Zánět horního rtu

Dobrý den,na hornim rtu se mi udělalo akne,tak jsem ho vymáčkla a do rana my...

Vylízala jsem zhruba 8/9 flakonů laku na nehty

Dobrý den... mám velký problém a nevim jak zabránit problémům... je to tak půl...

Červené pruhy na předloktích

Dobrý den.Dnes jsem si všiml při sušení vlasů u zrcadla,že mám nějaké červené...

Otrava Hypnogenem


Uražený nehet na palci u nohy

Dobrý den, rada bych požádala o radu. V sobotu jsem si ukopla na palci u nohy...

Výron semene

Dobry den, jiz tyden mam problem s vyronem semene pri ejakulaci. Zda se, jako...

Syfilis

Dobrý den, chci se zeptat, zda mohou spolehlivost testů na sifilis ovlivnit...

Pálení při močení


Odstranění nebo ponechání dlahy po reosteosynteze tříštivé fraktury klíční kosti

Dobrý den, prosím o Váš odborný názor. Rozhoduji se, zda si příští rok ponechat...

Létání letadlem v prvním trimestru těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně létání letadlem v prvním trimestru těhotenství....

Boulička u konečníku

Dobrý den, dceři 20mesicu se objevilo toto v konečníku, taková boulicka, co...

Natažené kolenní vazy-cviky

Příjemný den.Měl jsem natažený med.postranní vaz.Lékař zpráva:palp bolestivost...

Propíchnutí ušních bubinků - dospělý

Dobrý den, před asi dvěma týdny jsem měl zánět horních cest dýchacích a bral...

Bolest na hrudi

Dobrý den, také mě bolí na hrudi už asi druhý měsíc.Bolest je uprostřed hrudi...

Bolest nad kostrčí

Dobrý den už dva měsíce mám bolesti nad kosrčí .Bolí mě to když stojím ,při...

Reklama