Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné odstranit znaménka na obličeji laserem v letních měsících?

Kožní obtíže Markéta 5.6.2017

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné odstranit znaménka na obličeji laserem v letních měsících.

Předem děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, obecně platí, že nejvhodnější doba pro odstraňování pigmentových névů či jiných kožních útvaru je mimo letní sezónu, kdy je expozice sluníčku vysoká, ale úplně kontraindikováno to není, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Odstranění znaménka v obličeji
Dobrý den byla jsem odeslána na odstranění znaménka...
Žilky na obličeji
Dobry den, Je mozny odstranit a nebo udelat min viditelne...
Znaménko po laseru
Dobrý den, nechala jsem si odstranit vystouplé světlé...
Odstranění mateřského znaménka Laserem
Dobrý den, Měl bych dvě otázky, a opravdu moc mi pomůže,...
Červenání se, zarudnutí v obličeji
Dobrý den, píši ohledně velkého červenání obličeje....
Hemangiom u miminka, lze ho odstranit laserem?
Dobrý den, syn (4.měsíce) se narodil s 1,5 cm velikým...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?


Je možné kombinovat antibiotika Amoksiklav s kapkami Algifen?


Je možné mít embolii po operaci achillovy šlachy?


Je možné mít nezjistitelný zánět močových cest?


Je možné mít RS i když je MR bez významného patologického nálezu?


Je možné mít svalovou slabost po ATB?


Je možné MR s titanovým šroubem v páteři?


Je možné nahmatat plné tlusté střevo přes břišní stěnu


Je možné nakazit klíštovou encefalitidou dítě při kojení?


Je možné nezlepšení štítné žlázy při dlouhodobé léčbě?


Je možné otěhornět ?


Je možné otěhotnění den po menstruaci s ochranou ?


Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika


Je možné otěhotnět při antikoncepci?


Je možné otěhotnět při změně antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocit zástavy srdce při ležení

Dobrý den, poslední dobou jsem ve stresu a občas se mi stane, že ležím (nemusím...

Kriticky nízká hodnota bílých krvinek

Dobrý den, už je to rok zpět co jsem si léčila mononukleozu, játra jsem měla...

Bolest varlete

Dobrý den, píši s dotazem ohledně bolesti pravého varlete, v souvislosti s tím...

Srůsty

Dobrý den. zhruba měsíc mám bolesti v pravé části podbřišku, někdy zasahují...

OGTT v těhotenství při aktivní ulcerosní kolitidě

: Dobry den, jsem ve 25tt a mam zrejme aktivni ulcerozni kolitidu, uzivam Asacol...

Krvácení při stolici

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co by mohly znamenat mé obtíže. Už asi 5...

Bíle pupínky na genitálu

Dobrý den, mám bílé pupínky na předkožce asi poslední 2 týdny, nijak nesvědějí,...

Hemoroidy

Dobry den , chcela by som sa spytat mam bolest v konecniku a mam to akoby napuvhnute...

Oddálení menstruace - ne Norethisteron

Dobrý den pane doktore, před několika lety jsem užívala Norethisteron v dávce...

Mám zdravotní potíže

Dobrý den, potřebuji poradit mám zdravotní potíže velká únava,bolest svalů...

Druhý den mám tupou bolest v pravém boku

Dobrý den, již druhý den mám tupou bolest v pravém boku, nad pánví. Bolest je...

Bulka na stehně

Objevil jsem bulku na vnitřní straně pravého stehna nahoře. Je měkká, mírně...

Dutina ústní

Dobrý večer pane doktore chtěl bych se zeptat jesli nevíte co by to mohlo být...

Bolesti v dolní části zad

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měl první problém. Z ničeho nic mi...

Krvácení při stolici

Dobrý den, při stolici jsem na toaletním papíře našel nepatrnou skvrnu světlé...

Alergická rýma

Dobrý den mám 3,5 letého syna v listopadu nastoupil do školky a byl stále nemocný...

Vystrelujici bolest za uchem

Dobry den, treti den mam bolesti za uchem ale jen v jedne casti hlavy, ta bolesti...

Nedostatek bílých krvinek po chemoterapii pacientky s chronickou lymfocytární leukémii typu B a Von Willebrandovou nemoc

Dobrý den, maminka (64 let) má chronickou lymfocytární leukémii typu B a Von...

Stav po operaci

Dobrý den , jsem 4 tydny po operaci kýly a přímých břišních svalů. Týden po...

Hubnutí

Dobrý den, je mi dvacetdva let, měřím 172cm a vážím 50 kg a neustále ubývám...

Reklama
Zavřít