Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika

Antikoncepce Anna 1.5.2017

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět když beru antikoncepci a přitom sem brala i antibiotika a měla jsem pohlavní styk.
Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, těhotenství jenom z informací, které jste uvedla nelze vyloučit, nevím jaká byla ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Můžu otěhotnět, když beru antikoncepci?
Dobrý den můžu otěhotnět ikdyž beru antikoncepci (jangi)...
Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, rok a půl jsem brala antikoncepci Minisiston,...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné nezlepšení štítné žlázy při dlouhodobé léčbě?


Je možné očekávat nějaké komplikace do budoucnosti?

Dobrý den, v létě jsme seděli s partou a popíjeli. Měla jsem tak 5 velkých panaku...

Je možné odstranit znaménka na obličeji laserem v letních měsících?


Je možné otěhornět ?


Je možné otěhotnění den po menstruaci s ochranou ?


Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Je možné otěhotnět při antikoncepci?


Je možné otěhotnět při změně antikoncepce


Je možné po jednom cvičení mít úplně rozblazněné záda?

Dobrý den v pátek jsem se začala na rehabilitacich učit cvičit SM systém, které...

Je možné po této operaci chodit na lymfatické masáže?

Dobrý den, před měsíce jsem byla na operaci křečových žil, křečové žíly mi...

Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete


Je možné použít Canesten krém namísto Framykoinu?


Je možné použít produkt Deflagyn opakovaně?


Je možné používať galvanickú žehličku?

Dobrý deň, ked som už onko pacient a som po 2operáciach , beriem tabletkovú...

Je možné prodělat covid a neztratit chuť?

Dobrý den ležím doma s Covid. Je možné aby člověk prodělal onemocnění covid...

Je možné předcházet problémům se štítnou žlázou
