Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete

Uši, nos, krk Eva 25.7.2011

Dobrý den,
prosím mám velký strach o sluch svého 19měs. dítěte. Dnes jsme byli celá rodina na rallycrosových závodech, na začátku jsme přišli opravdu blízko a byl tam opravdu velký hluk, tak 20 min. jsme stáli v místě, kde byl hluk opravdu velký, mně nyní lehce píská v uších jako po koncertě, ale nevím jak na tom může být můj malý syn, mám strach, vím, že neohluchne ale mohl se malému poškodil sluch, prosím jak toto zjistím, dá se to někde vyšetřit ?Přečetla jsem si, že výfuky motorek jsou koncipovány až na 94 db a prý už při 80db, může dojít k poškození sluchu. Budu Vám vděčná za odpověď, děkuji Eva Nová

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, ano, mohlo dojít k poškození sluchu, navštivte pediatra a ten vyšetří synka zákl...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zvracení u batolete
Dobry den Mam syna a ten od narozeni zvraci,ale nas...
Samovolný orgasmus
Dobrý den, trpím na samovolný orgasmus a poprvé, když...
Poškození sluchu
Dobrý den, již 5 dní mám problém s levým uchem. V práci...
Poškození sluchu plodu v důsledku vysokého hluku
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné aby...
Ztráta sluchu po paracentéze
Dobrý den, dcera 15 let je po oboustranné otitidě,...
Očkování proti meningokokovi
Dobrý den, prosím info - jaký typ vakcíny proti...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika


Je možné otěhotnět při antikoncepci?


Je možné otěhotnět při změně antikoncepce


Je možné po jednom cvičení mít úplně rozblazněné záda?

Dobrý den v pátek jsem se začala na rehabilitacich učit cvičit SM systém, které...

Je možné po této operaci chodit na lymfatické masáže?

Dobrý den, před měsíce jsem byla na operaci křečových žil, křečové žíly mi...

Je možné použít Canesten krém namísto Framykoinu?


Je možné použít produkt Deflagyn opakovaně?


Je možné používať galvanickú žehličku?

Dobrý deň, ked som už onko pacient a som po 2operáciach , beriem tabletkovú...

Je možné prodělat covid a neztratit chuť?

Dobrý den ležím doma s Covid. Je možné aby člověk prodělal onemocnění covid...

Je možné předcházet problémům se štítnou žlázou


Je možné při takových obtížích absolvovat manuální lymfodrenáže?

Dobrý den. Před rokem mi zjistili protilátky proti parietálním buňkám a chronický...

Je možné s antibiotiky a zraněním ucha lehce sportovat?


Je možné se na Vás obrátit s prosbou o umístění maminky k novému praktikovi?

Dobrý den, manžel má 90 letou maminku, které nyní ukončila činnost praktická...

Je možné se nakazit nějakou pohlavní chorobou při Tantrické masáži

Dobrý den, je možné se nakazit nějakou pohlavní chorobou při Tantrické masáži,...

Je možne se nakazit pohlavní chorobou
