Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné otěhotnět při změně antikoncepce

Gynekologie Veronika 3.11.2013

Dobrý den , před měsícem sem změnila antikocepci z Lindinette na Minisiston . Normálně jsem dobrala antikoncepci měla 7 dní pauzu a pak užila Minisistons prášky beru pravidelně nikdy jsem nezapoměla prášek . V den prvního prášku Minisistonu jsme měli s partnerem nechráněný sex jsem na dálé chraněná nebo mužu otěhotnět ?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Nemějte obavy,jste plně chráněná.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět...
Je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla otěhotnět?
Dobrý den chci se zeptat je možné abych při brání...
Mužu otěhotnět při brani antikoncepce?
Beru antikoncepci Yosefinne. Ani jednu pilulku jsem...
Můžu otěhotnět při braní antikoncepce??
Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat jestli můžu otěhotnět...
Můžu otěhotnět, když beru antikoncepci?
Dobrý den můžu otěhotnět ikdyž beru antikoncepci (jangi)...
Mohu otehotnet?
Dobry den,beru antikoncepci regisha a chci se zeptat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné odstranit znaménka na obličeji laserem v letních měsících?


Je možné otěhornět ?


Je možné otěhotnění den po menstruaci s ochranou ?


Je možné otěhotnění při brání antikoncepce?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnění?


Je možné otěhotnět 4 dny před menstruaci?


Je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu

Dobrý den, je možné otěhotnět čtvrtý, pátý den po potratu ?

Je možné otěhotnět když beru antikoncepci a i antibiotika


Je možné otěhotnět při antikoncepci?


Je možné po jednom cvičení mít úplně rozblazněné záda?

Dobrý den v pátek jsem se začala na rehabilitacich učit cvičit SM systém, které...

Je možné po této operaci chodit na lymfatické masáže?

Dobrý den, před měsíce jsem byla na operaci křečových žil, křečové žíly mi...

Je možné poškození sluchu u 19měs. batolete


Je možné použít Canesten krém namísto Framykoinu?


Je možné použít produkt Deflagyn opakovaně?


Je možné používať galvanickú žehličku?

Dobrý deň, ked som už onko pacient a som po 2operáciach , beriem tabletkovú...

Je možné prodělat covid a neztratit chuť?

Dobrý den ležím doma s Covid. Je možné aby člověk prodělal onemocnění covid...

Je možné předcházet problémům se štítnou žlázou


Je možné při takových obtížích absolvovat manuální lymfodrenáže?

Dobrý den. Před rokem mi zjistili protilátky proti parietálním buňkám a chronický...

Je možné s antibiotiky a zraněním ucha lehce sportovat?
