Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Krevní testy u syfilis

Pohlavní nemoci peter 24.8.2017

dobry mal by som jednu otazky bol som na vysetreni na pohl choroby po 60 a 79 dnoch z krvy negativne a mam pochybnosti lebo sa mi spravili male uzliny v trieslach 2 az 3 na kazdej strane myslite ze testy po takejto dobe su dostatocne? dakujem za odpoved obavam sa ze moze ist aj o syfilis vred som nemal ale medzi 3 az stvrtim tyzdom som sa liecil na zapal moc mechura kde som bral antibiotika cca 12 dni mam ist este na test po 90 dnoch alebo uz nemam poradite mi?

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
maximální inkubační doba u syfilis je 90 dní, průměrná 21 dní. Zduření uzl...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Syfilis, antibiotika, vliv na testy
Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Syfilis: Dobrý den, je tedy pravdou, že když člověk...
Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krevní testy a pohlavní choroby

dobry den.chtela jsem se jen tak ze zajimavosti zeptat,co vse se da zjistit...

Krevní testy jen tak - lze to chtít?

Dobrý den. Můj dotaz není zdravotního rázu, ale věřím, že byste mi na něj mohli...

Krevní testy kvůli autoimunitě, HSV IgG

Dobrý den, jsem pozorována v Praze kvůli autoimunitnímu patologickému...

Krevní testy na Downův syndrom

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné, aby byly chybné genetické testy...

Krevni testy na pohl.nemoci

Dobry den, chci se zeptat, zda by byly spolehlive krevni testy na pohlavni nemoci,...

Krevní testy na pohlavní choroby

Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou u které si nejsem...

Krevní testy na štítnou žlázu

Hezký den, prosím o vysvětlení výsledků krevního rozboru - viz. příloha. Co...

Krevní testy na zánět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může lék Ibalgin ovlivnit krevní testy...

Krevní testy po kousnutí klíštěte, dají se zjistit drogy?

V neděli se mi zakouslo klíště a hned další den bylo vytaženo, ale jelikož nejsem...

Krevní testy při zhoubném uzlu štítnice

dobrý den mám otázku,pokud je podezření na zhoubný uzel na štítné žláze,dá se...

Krevní testy v 8tt

dobrý den, ve výsledcích krevních testů v 8tt jsem měla nějaké hodnoty označeny...

Krevni testy v tehotenstvi

dory den,chtela jsem se zeptat v cem jsou lepsi placene testy nez ty co dela...

Krevní testy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych znala i Váš názor. Dnes jsem byla na prvních...

Krevní testy, antibiotika

Dobrý den, mám takový problém, bolí mě klouby, svaly a kosti, krk, hlava, ale...

Krevní testy, FSH

Dobrý den, již 20 měsíců se s manželem pokoušíme o druhé dítě, je mi 27 let...

Krevní testy, vysledek

Dobrý den pani doktorko, mam 30 rokov a cakala som svoje prve dieta. Vsetko...

Krevní testy, vysvětlení hodnot

Dobrý den, byla jsem na testech - krevních. Chci se zeptat na pár hodnot, které...

Krevní tla

Je mi 69 let, mám srdeční arytmie asi 12 let, nikterak mne ale neomezují. Amiodaron...

Krevní tlak

Dobrý den, poslední dobou si často měřím hodnoty krevního tlaku pohybujicí...

Krevní tlak

Hezký den,léčím se již spoustu let s vysokým krevním tlakem.Stalo se,že vyběhl...