Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Léky

Jiný problém Hana 20.9.2020

Dobrý den. Před 3lety. Měla jsem nějakou ischemickou záležirost, magnetická rezonance nic nepotvrdila (myslím, že to bylo přepracování - delší čas do noci práce u PC, dokončovala jsem knihu.
Zpočátku. Warfarin, pak PRADAXA. Kardiolog říká, že ji mám kvůli fiblilace síní.
Mám k Pradaxe intuitivní odpor, že bych ji jíst neměla.
Nyní jsem si koupila Mladý ječmen a Chlorellu, která by měla vyrovnat potřebu vitaminu K .
Dočetla jsem se, že to není vhodné při Warfarinu a pod., Pradaxa nikde zmíněna není.
Prosím tedy vaši radu.
Po obrně v dětství a úraze před rokem špatně chodím je mi už 80 let, ale pracuji stále, k lékařům chodit nechci, nedůvěřuji- po té, když mně ortoped absolutně zničil púsychiku, když řekl, že jsem stará...

Doplňující dotaz: Paní doktorko,
odpověděla jste mi, vím, že Pradaxa nesráží krev na báti vitaminu K, ale
píše se všude , že i mladý ječmen "ředí" krev, takře můj problém je:
Jestli ji nebudu mít moc zředěnou???- když má PRADAXA i JEČMEN stejné
účinky. Užívám oboje, nízké dávky Ječmene aq jsem velmi zimomřivá, může
to být proto?

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, u Pradaxy probíhá ovlivnění srážení krve jinou cestou než u Warfarinu. U skupin...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, paní Hano, děkujeme Vám za dotaz a důvěru. Je to tak, že jakkoliv zelené potravin...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Léky
Mám Léky jen na 3 dny. Léčím se u dr. Pribulové
Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden...
Léky
Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli nevadí léky které užívám dohromady, euthyrox,citalec,nebilet...

Léky

Dobrý den, dnes jsem byla propuštěna z nemocnice kde jsem byla hospitalizována...

Leky

dobry den dnes jsem byla u lekare a nasel mi v moci infekci dostala jsem leky...

Léky

Dobry den mam takovy problem se svou osobnosti... nejvice se to projevilo kolem...

Léky

Dobrý den. Už asi půl roku mám bíložlutý výtok někdy silnější někdy slabší....

Léky

beru leky:Furon 40mg,Nolpaza 40mg,Glimepirid 2mg,Warfarin 5mg,Caramlo 10mg,...

Léky

Dobrý den, mohla bych vás požádat o radu ohledně lékových interakcí ? Manžel...

Léky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možno při pravidelném užívání euthyrox...

Léky

Dobrý den, chtěl by sem se zeptat na lékové interakce. Léčím se na chalmýdiovou...

Léky

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, doktor mi předepsal zolpinox léky na spaní...

Léky

Dobrý den, potřebuji pro dědu koupit hypnogen a coronal. Neví, jestli je potřeba...

Léky

Dobrý den, je ještě v lékarnách k prodeji Adipex nebo Meridia, když budu mít...

Léky

Mám Léky jen na 3 dny. Léčím se u dr. Pribulové

Léky

Dobrý den chtěl bych se zeptat zdály antidepresiva nepoškodí mozek? Beru antidepresiva...

Léky

Dobrý den mám bolesti ruky v zápěstí.. Chtěla bych si vzít něco na bolest ale...

Léky

Dobrý den, 2x do týdně užívám 1/2 tablety Dostinex 0,5mg. Prosím Vás dnes mi...

Leky

Dobrý den,mrzí mne že vás zde musím pořád otravovat,ale můj dotaz se vztahuje...

Léky

Dobrý den,je možné užívat Xigduo,Doretu ,Guajacuran,Letrox a Helicid souběžně?...

Léky

Dobrý,den. Chci se zeptat zda mužu užívat současně wobenzym s autovakcínou.na...

Léky

Dobrý den. Prosím Vás, již čtvrtým rokem pečuji o tatínka 76roků, který bere...