Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mám strach z vytahování stehů

Martin . 21.5.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, tento týden v úterý mně dělali chirurgickou extrakci tří zubů v narkoze. Příští týden mám jít na vytahování stehů. Mám z toho trochu strach. Chci se zeptat jak dlouho to může trvat to vytahování a jestli je to bolestivé. Říkali že mně dávali vstřebatelné stehy. Jedná se o zuby 35, 45 a 46. Děkuji Vám za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vytahování stehů se nemusíte bát, může to být sice trochu nepříjemné, ale většinou to nebolí. Pokud Vám aplikovali vstřebatelné stehy, je možné, že jdete jen na kontrolu, protože tento typ stehů se - jak už napovídá jejich jméno - sám vstřebá, a tedy je není nutno vytahovat. V některých případech se také používá kombinace vstřebatelných a nevstřebatelných, i to může být váš případ. Hezký den

Související dotazy

Zarůstání stehů
Dobrý den, 26.8. jsem byla na plastice předního kříženého...
Mám strach
Dobrý den, Měla bych na Vás dotaz , začnu od začátku...
Kůže bránící při vytahování tamponu
Dobrý den, mám takový problém. Při vytahování tamponu...
Frenuloplastika - pálivá bolest stehů
Dobrý den, jsem týden po frenuloplastice a při shrnování...
Extrakce zubu a délka ponechání stehů
Dobrý den, tento pátek jsem byla na extrakci zubu (horní...
Mám strach ze schizofrenie
Dobrý večer, je mi 17 let. od svých 15let beru prášky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mám správně určenou diagnozu?

Dobrý den,mám po dopravní nehodě úraz kotníku a to spirální frakturu fibuly...

Mám stále bolesti v žalud...

Mám stále bolesti v žaludku,Helicobacter pylori.děkuji

Mám stále nosit nohu v ortézu a šetřit

Dobrý den, před 14 dny jsem dopadl na koleno, které mi nateklo. Na chirurgii...

Mám strach

Dobrý den, Měla bych na Vás dotaz , začnu od začátku vysadila jsem antikoncepci...

Mám strach o miminko

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat je mi 21 let a jsem v 6.měsíci těhotenství.Jsem...

Mám strach s rakoviny

dobrý den mám bolesti v pravém boku nebo spíše v bodžebří a bolest na hrudi...

Mám strach z lidí...

Dobrý den, Potřebovala bych poradit. Již od základní školy jsem se bavila...

Mam strach z listeriozy

Dobry den, Jsem ve 22 tt a predevcirem jsem snedla rizoto posypanym syrem Grana...

Mám strach z nemocí a smrti - co mám dělat?

Dobrý večer paní doktorko. Píši vám, protože mám v sobě stále zabudovaný problém.....

Mám strach z rakoviny varlat :(

Dobrý den, je mi 14 let a mám velký strach z rakoviny varlete. Začalo to tím...

Mám strach ze schizofrenie

Dobrý večer, je mi 17 let. od svých 15let beru prášky sertralin 100mg a prosulpin...

Mám strach že se může jednat o kožní melanom.

Už asi před půl rokem možná i déle se mi na penisu objevil neznámý flek a já...

Mám strach, nedůvěřuji moc lékařům

Vážená paní doktorko, moc Vám děkuji za Vaši rychlou odpověď. Potíž je také...

Mám strach, že jsem těhotná

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Poslední dobou se cítím stále unavená,nevyspaná,...

Mám strach.

Dobry den. Jsem holka v klukovi, a chci přeměnu pohlaví řekla jsem tátovi že...

Mám strašně osamělý a nic se nedařící pocit...

Dobrý den, jmenuji se Michal a je mi 15 let. Poslední dobou, mám velmi špatnou...

Mám střední skoliozu páteře

Od malička mám střední skoliozu páteře,chtěla bych cvičit abych chodila rovně,chtěla...

Mam Sudeckuv syndrom, mohu dávat obklady?

Dobry den, neuskodim si studenym obkladem na chodidlo,kde mam diagnostikovan...

Mám své alter ego a velkou fantazii

Dobrý den. Předem se omlouvám za dlouhý dotaz, ale považuju za důležité popsat...

Mám svědivé pupínky v oblasti krku a zad

Dobrý den, jiz druhy den mam svedive pupinky v oblasti krku a zad. Zacalo to...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×