Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohou to být migrény ?

Záda, páteř Jana . 16.7.2013

Můj přítel má silné bolesti zad doprovázené bolestí hlavy. Po dlouhé době přehlížení se stav zhoršuje nastoupilo zvracení, krvácení dásní, vykašlávání krve časté krvácení z nosu, zimnice, horečky. Po souloži se objevují mdloby, necitlivost levé nohy, bolest hlavy a křeče né vždy.

Odpovídá:

MUDr. Jiří Marek


Bolesti hlavy budou možná migrény, ale minimálně provokační moment bude porucha fukńkce krční páteře. takže doporučuji vyhledat specialisty, ideálně lékaře, který se věnuje aktivní fyzioterapii. Určitě ale bude potřeba co nejdříve navštívit svého lékaře, co nejdříve odhalit, proč krvácení z nosu, proč vykašlává krev, proč má teploty. příčina může být sice v banální infekci, i tu je však nutno nepdoceňovat. Co nejdříve je třeba vyšetřit a léčit. V druhé fázi bteprve léčit funkční poruchy páteře a cvičit.

Související dotazy

Migrény
Dobrý den paní doktorko, již 12 let mě sužují migrény,...
Migrény
Dobrý den, už půl roku trpím téměř denně migrénami...
Migrény
Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Cca před 3 měsíci...
Dědičnost migrény?
Hezký den. Chtěla bych se zeptat, jak velké je riziko...
Ha a migrény
Dobrý den, dnes jsem dostala antikoncepci (clormetin)...
BAP a migrény
Dobrý den, paní doktorko. Už cca pět let se léčím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohou parazié zhoršovat astma?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Mohou proplachy nose uskodit?

Dobry den, narazil som na alternativnu liecbu - totizto nakapat si do nosa...

Mohou přípravek Tebokan užívat mladí lidé?


Mohou se při bezezbytkové dietě jist kaše Nominal?


Mohou se současně užívat tyto léky?


Mohou souviset změny na děl.čípku s nadýmáním?


Mohou to být hemeroidy?


Mohou to být chlamydie?


Mohou to být kvasinky?


Mohou výrůsky na páteři ovlivnit dýchání ?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou zato ledviny?


Mohu běhat,hrát volejbal,plavat a jezdit na kole?

Mám diagnostikovanou pupeční kýlu(malou). Na operaci jdu za 3 měsíce. Mohu běhat,hrát...

Mohu bez problémů brát lék

Broncho-Vaxom? Mám chronickou lymfatickou leukémii 16 let, pouze chodím na pravidelné...

Mohu brát dohromady VERMOX A KLION-D?

Dobrý den, dnes jsem si vzala první tabletku VERMOX,další pak za 14 dní a za...

Mohu brát dvoje antibiotika?


Mohu brát Norethisteron, když mi vynechala menstruace?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět nadvarlete


Bustural


Počurávání

dobrídem cose nosí na počurávání

Vyrážka v oblasti konečníku


Vyrážka s puchýřky


Zapomenutá pilulka


Coca cola u dětí


PhDr. Milan Štěpanovič

Ordinace klinického psychologa

Tahání, napěti a otok varlete


Borelióza


Nalez z EEG

Dobry den, v roce 2011 mi byla diag. panicka porucha. Již skoro 3 roky jsem...

Puzlování u oka


Cysty


Hnědý výtok po menstruaci


Zarudlá předkožka


Vyrážka na penisu


Dulek na cele


Tabák ničí žíly, nekuřte!


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×