Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohou se současně užívat tyto léky?

Karel . 12.2.2015

Dobrý večer. Prosím o radu. Nevím, zda mohu užívat lék na prostatu OMNIC TOCAS , když mám zelený zákal a vysoký nitrooční tlak. Příbalový leták mne znejistěl a narad bych něco vyvedl se svým zdravím. Děkuji za radu. Karel

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, přípravek můžete užívat. Úprava užívání/vysazení přípravku se doporučuje v souvislosti s operací zeleného zákalu, se samotným zeleným zákalem, kde se operace neplánuje, nikoli.

Související dotazy

Mohou se současně užívat tyto léky?
Dobrý večer. Prosím o radu. Nevím, zda mohu užívat...
Léky
Dobrý den, po operaci haluxu mám preventivně píchat...
Léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou...
Je možné současně užívat imunoglukan a multisanostol sirup?
dobrý den.je možné současně užívat imunoglukan a multisanostol...
Užívání Estanu a Herpesinu
Dobry den, prosim o informaci, zda mohu soucasne uzivat...
Léky
Dobrý den,moje matka užívá na zlepšení krevního tlaku...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohlo jít o epileptický záchvat?

Dobrý den, má 6-ti letá dcera včera prodělala divný "záchvat", při kterém byla...

Mohlo se jednat o krev?

Vážená paní doktorko, dovolte mi dotaz. Sleduji stolici na přítomnost krve....

Mohly by být bolesti očí od štítné žlázy?




Mohou mít rotaviry trvalé následky?


Mohou parazié zhoršovat astma?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Mohou proplachy nose uskodit?

Dobry den, narazil som na alternativnu liecbu - totizto nakapat si do nosa...

Mohou přípravek Tebokan užívat mladí lidé?


Mohou se při bezezbytkové dietě jist kaše Nominal?


Mohou souviset změny na děl.čípku s nadýmáním?


Mohou to být hemeroidy?


Mohou to být chlamydie?


Mohou to být kvasinky?


Mohou to být migrény ?


Mohou výrůsky na páteři ovlivnit dýchání ?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Mohou zato ledviny?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léčba boreliózy


Nic mě nebaví


Pupinky na noze mezi prsty.


Vaginální hlen


Boles čelisti


Červené skvrny různě po těle


Skvrny po štípnutí komárem-borelioza?


Bolest kolene


Naražená noha - pata


Pocit paleni v noze, necitlivost prstu na noze a skubani nohy.

Dobry den, vse to zacalo necitlivosti palce u nohy coz me take dost vydesilo...

Hlenění a krev ve slinách hlavně po ránu


Zánět v oku - použít stará antibiotika či nové obyčejné kapky


Bolest kolene po TEP


Páteř


Zánět slepého střeva


Vyšetření HPV virů


Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?


Zápach z konečníku


Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství


Posunutý Obratel


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×