Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mohou proplachy nose uskodit?

Uši, nos, krk tomas315 8.6.2014

Dobry den,
narazil som na alternativnu liecbu - totizto nakapat si do nosa 5ml zmesi byliniek(praslicka+aniz), pockat minutu a pak to vysmrkat.
Chcem sa spytat, ci to moze nejak uskodit cloveku, pokial by robil tychto vyplachov viac. Osobne sa po par vyplachoch spustila ryma a bolesti hlavy a trosku bolesti zubov.
Potom som ale z nicoho nic vysmrkal hodne vela zelenych hlienov, tak neviem, ci som si tym pomohol (jestli tie hlieny boli len zaschnute v dutinach a len som sa ich zbavil), alebo ne. A pak nejak tie problemy ustupile. Vela ludi to praktikuje a pisu ze im to hodne pomohlo, mna zaujima lekarsky zaklad, jestli je to bezpecne.

Dakujem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Vážený pane Tomáši, výrobky, které nejsou klasifikovány jako léčivé přípravky, nepodlé...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zasychání hlenu v nose.
Je to problém, který mě otravuje život.Ať často smrkám,nos...
Zalehlé ucho po proplachu lékařem
dobrý den,na orl mi byl proveden výplach ucha. potíže...
Nos
Občas mě bolí nos a boli na dotik špička Nosu s červená...
Nos
neustále se mi "zalepuje" ucpává nos na vnitřních stěnách...
Nos
Zdravim. Uz dlhsie mam vnose krvavu chrastu, nos je...
Ucpaný nos
Dobrý den, už dlouhodobě mám problémy s nosem. Od malička...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohlo to ublížit miminku?

Dobry den, jsem ve 22 tt a byla jsem na puncich (alkohol jsem nepila), kde jsem...

Mohly by být bolesti očí od štítné žlázy?




Mohou beta blokátory zhoršovat noční reflux?

<p>Dobrý den, mám problém se spánek a s nočním refluxem od doby, kdy musím užívat...

Mohou být postiženy i svaly v orofaciální oblasti?

Dobrý den, přes 20 let se léčím s Bechtěrevovou chorobou. Chtěla jsem se zeptat,...

Mohou léky za ztučnění jater a slinivky?

Dobrý den, přibližně dva roky mám při pohybu v levém podžebří svíravou bolest...

Mohou leukémii vyvolat léky?

Dobrý den, moje kamarádka nedávno onemocněla leukémií. Před několika měsíci...

Mohou mít rotaviry trvalé následky?


Mohou parazié zhoršovat astma?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Mohou přípravek Tebokan užívat mladí lidé?


Mohou se při bezezbytkové dietě jist kaše Nominal?


Mohou se současně užívat tyto léky?


Mohou se ztučnělá játra rozvinout v cirhózu?

<p>Zdravím.Jsem 10 let po operaci prsa.Na podzim mi na ultrazvuku našli skvrnu...

Mohou souviset změny na děl.čípku s nadýmáním?


Mohou to být hemeroidy?


Mohou to být chlamydie?


Mohou to být kvasinky?


Mohou to být migrény ?


Mohou tyto příznaky sedět k Crohnove chorobě nebo U.kolotidě?

Potřebuji se zeptat na příčiny dlouhodobého průjmu, zda tyto příznaky mohou...