Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohou proplachy nose uskodit?

tomas315 . 2.6.2014

Dobry den, narazil som na alternativnu liecbu - totizto nakapat si do nosa 5ml zmesi byliniek(praslicka+aniz), pockat minutu a pak to vysmrkat. Chcem sa spytat, ci to moze nejak uskodit cloveku, pokial by robil tychto vyplachov viac. Osobne sa po par vyplachoch spustila ryma a bolesti hlavy a trosku bolesti zubov. Potom som ale z nicoho nic vysmrkal hodne vela zelenych hlienov, tak neviem, ci som si tym pomohol (jestli tie hlieny boli len zaschnute v dutinach a len som sa ich zbavil), alebo ne. A pak nejak tie problemy ustupile. Vela ludi to praktikuje a pisu ze im to hodne pomohlo, mna zaujima lekarsky zaklad, jestli je to bezpecne. Dakujem.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážený pane Tomáši, výrobky, které nejsou klasifikovány jako léčivé přípravky, nepodléhají přísným zákonným předpisům a jejich výrobci nemusejí uvádět podrobné informace o případných rizicích použití a nežádoucích reakcích. Používání zmíněných nosních kapek je zcela na Vaši odpovědnost. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Zlomený nos
Dobrý den, dnes sem nešikovně narazil nosem o auto,...
Krusta v nose
Dobrý den, mám zelený krusty v nosu. Každé ráno si...
Pupínky v nose
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Udělali se mi...
Recidivující rhonosinusitidy, "ucpaný nos"
Dobrý den, obracím se na vás s takovým problémem. Celkove...
Hlen v nose
Dobrý den, nemohl jsem pořád vysmrkat něco v levé nosní...
Oteklý nos
Dobrý den, již po několikáté mě bez příčiny začne bolet...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohlo by se jednat o sifilis?

Kapku si foto přibližte, jedná se o pupínek na žaludu.

Mohlo by to být astma?


Mohlo dojít k otěhotnění při orálním styku?

Dobry den,mám asi hloupý dotaz,ale rada bych se zeptala na podobnou otázku jako...

Mohlo jít o epileptický záchvat?

Dobrý den, má 6-ti letá dcera včera prodělala divný "záchvat", při kterém byla...

Mohlo se jednat o krev?

Vážená paní doktorko, dovolte mi dotaz. Sleduji stolici na přítomnost krve....

Mohly by být bolesti očí od štítné žlázy?




Mohou mít rotaviry trvalé následky?


Mohou parazié zhoršovat astma?


Mohou problémy s vyprazdňováním souviset s onemocněním zad?


Mohou přípravek Tebokan užívat mladí lidé?


Mohou se při bezezbytkové dietě jist kaše Nominal?


Mohou se současně užívat tyto léky?


Mohou souviset změny na děl.čípku s nadýmáním?


Mohou to být hemeroidy?


Mohou to být chlamydie?


Mohou to být kvasinky?


Mohou to být migrény ?


Mohou výrůsky na páteři ovlivnit dýchání ?


Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hnědý výtok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na takovou věc. Nikdy se mi to nestává a proto...

Vycházky při neschopence


Motání hlavy, kožní potíže

Dobry den , Mam takový dotaz jelikož jsem uz delší dobu v zahraničí a lékaři...

Problém s častým močením

Dobrý den, je mi 17 let a už asi 2 roky mám problémy s častým močením, chodím...

Prosba

Dobrý den.Mám takovou prosbičku.Je mi 33 let a jsem 18 let na inv.vozíku po...

Bolest břicha


Po dobrani ATB se objevila krev v ejakulatu.

Dobrý den, na začátku ledna mi byl diagnostikovan zanet nadvarlete,ktery byl...

MUDr. Jitka Pátková

Neurologická ordinace

Vysazení antikoncepce


Tachykardie

Dobrý den, při nočním probuzení mám v klidu tep 101/min. Lékař mi tvrdí, že...

MUDr. Hana Lexová

Praktický lékař

MUDr. Pavla Ticháčková

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

MUDr. Hana Vaníčková

Praktický lékař pro dospělé

Fraxiparine a hematomy

Dobrý deň, som v 18tt. Neustále od 11 tt mám problémy zo vznikom hetatómov v...

MUDr. Danuše Březinová

Kožní ambulance

Hlíst u dospělých


Uzliny, zvětšení sleziny

Dobrý , mám 24 let a mám problém s lymfatickými uzlinami . Už měsíc a půl je...

MUDr. Daniela Gabrielová

Praktická lékařka pro dospělé

Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně

Zkoušíte přestat kouřit a přepadají vás nepříjemné pocity a obtíže? Kouřili...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×