Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Možnost HIV

Honza 15.12.2017

Dobrý den, nejspí jsem měl sex s osobou ktera by mohla mit hiv .. bohuzel nechraněný a vaginalní.... jsem muž. 23 let. Nedoslo k vyvrcholení ale první dva týdny jsem byl značně unavený(mohl ovlivnit přilet z afriky do čr do zimi) a téměř neschopen práce. V hlavě se mi honilo pouze hiv. Dnes je to 4 týden a jsem nachlazený -velká rýma únava aft v puse pod jazykem. Lehce zduřelé uzliny. Teplota žádná. Lehce sem i přibral (asi ze stresu a z alkoholu který sem požíval ve stresu, hodne nezdravého jídla. V krku mě nebolí jen jsem už unavený a občas pokašlu.... dnes po druhém proleženém dni a hodně vytamínů se cítím o mnoho lépe ale uplně fit rozhodně nejsem. Mám velmi psychicky náročnou práci s téměř nejsem na čerstvěm vzduchu. Spím téměř normalně a a když mám čas tak si i hodinku pospim odpoledne. Navštěvuji posilovnu po které se cítím lépe. Mam obavy. Může se jedna o hiv ? (Samozrejmě ze může.) ale v jaké pravděpodobnosti horečku nemám unavu mám jen po práci a to spíš duševní než fyzickou..... ( ted momentalně mám z nachlazení) vyrážku nemám.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Dobrý den Honzo, myslím že Vaše současné obtíže odpovídají spíše než HIV viroze. Hodně nyní odpočívejte, pokračujte v užívání vitaminů, dbejte na dostatečnou hydrataci. Zkuste se méně stresovat v zaměstnání, najděte si Vám sympatický relax, chodte více ven do přírody, sportujte. Co se týče konkrétní otázky zda jedná o HIV, musm odpovědět sejně jako Vy, samozřejmě, že teoreticky může, ale také nemusí. Odpověd nám dá pouze test na diagnostiku protilátek proti HIV, svěřte se svému praktickému lékaři, ten Vám tyto protilátky odebere, tyto protilátky pokud byste HIV skutečně měl by byly pozitivní za 3 měsíce po riikovém styku. Přeji Vám, at je test negativní a příště vždy v podobném případě prosím užívejte bariérovou antikoncepci. Nyní prosím dodržujte sexuální abstinenci. S pozdravem, K. Jiříčková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Možnost nákazy HIV
Dobrý den, od rizikového pohlavního styku uběhlo již...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
Možnost HIV
Dobrý den, již je to rok a půl, co jsem s bývalým...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné těhotentví

Dobrý den, už 2 týdny jsem nedostala MS. Zkoušela jsem si před 3 dny těhotenský...

Možné uštknutí

Dobrý den včera kolem 9 hodiny sem doma zjistil že mám na noze nějakou ránu...

Možné vnitřní krvácení

Během cvičení v posilovně (předklony na lavici) se objevil náhlý bolestivý pocit...

Možné zdravotní problemy dítěte od zalécené matky po sifilis.

Pane doktore,mám dotaz na který jsem zde nenašla odpověď. V 21 letech jsem čekala...

Možno chronická pankreatitída?

Dobrý deň, už pol roka mám nasledovné symptómy: 1. tvrdé a nafúknuté brucho 2....

Možnost a důsledky špatně aplikované anestezie do dásně při vrtání zubu v těhotenství

Vážený pane doktore, jsem na počátku 22. týdne těhotenství, které probíhá bez...

Možnost celiakie a její souvislost s úporným ekzémem

Dobrý večer, dcera 5,5 roku, má od 2 měsíců diagnostikován atopický ekzém, který...

Možnost dalšího otěhotnění po opakovaných revizích dělohy

Dobrý den, za poslední tři roky snažení o mimi mám za sebou tři zamlklé těhotenství...

Možnost dřívější operace

Dobrý den, pane doktore. Před dvěma lety jsem měla zlomeninu zápěstí. Sádra...

Možnost HIV


Možnost HIV infekce

Dobry den, mam dotaz, zda nemuzu mit HIV. Rizikovy styk pred 3 roky. Mel jsem...

Možnost chlamydii?

Dobrý den, již několik let se mi vrací problém zarudlé předkožky a žaludu společně...

Možnost chodit do sauny po operaci plic

Dobrý den. Můj otec (62 let) 2.10.2012 prodělal operaci plic. Byl mu odebrán...

Možnost infarktu

Dobrý den, Před jedním dnem jsem navečer ležel v posteli, kdy z ničeho nic...

Možnost infekce pohlavními chorobami při depilaci voskem


Možnost infekcí HIV

Dobrý den, tak se za svůj dotaz a svoje jednání stydím, že nevím jak začít. Již...

Možnost léčby

dobrý den,už několik let mám problémy s krční páteří.Vždy po rehabilatacích...

Možnost leukémie?

Dobrý den, mé problémy začly asi před dvěma měsíci. Nejdříve jsem prodělal...

Možnost melanomu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by se v případě znaménka na fotografii...

Možnost nakazy

Dobry Den.Cez vikend som bol po 7 rokov monogamie s mojou ženou na jednej žurke...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest zad, píchání mezi žebry

Dobry den, Zacalo me pichat v levem rameni, bolest byla pichlava a nedala se...

Změněný svalový snopeček mimického svalstva

Pane doktore mnohokrát vám děkuji za odpověď. Ještě vás poprosím co to přesně...

Zvětšené uzliny

Dobrý den. Syna bolel před 3 mi týdny pant,ale zub ne. Za týden na to strašně...

Špinění


Bolest zádových svalů

Dobrý den, včera jsem si asi uhnala jakési nastydnutí nebo nevím jak tomu...

Psychické problémy

Dobrý den, podle mě mám problém se srdcem cítím vynechávání tepu je to hrozně...

Lázně po operaci bederní páteře

Dobrý den, jsem 5. měsíc po operaci bederní páteře, mám napsané lázně (ne...

Menopauza

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Je mi 53 let. Před dvěma a půl lety mi zažala...

Točení hlavy při předklonu

Chtel bych se zeptat, cim by mohlo byt zpusobeno toceni hlavy pri predklonu...

Gastroskopie Praha

Dobrý den, mám na Vás dotaz/prosbu. Během dvou měsíců se u mě vystřídalo víc...

Plynatost, nadýmání

V poslední době trpím na silné nadýmání, co je vhodné užívat?

Sucho v ústech, časté močení

Zdravím, mám problém ze když se mě tělo dostane do klidu(lehnu si) tak mě začne...

Pálení chodidel a dlaní

Dobrý den, je mi 38let.Už poměrně dlouhou dobu mě trápí pálení chodidel a někdy...

Bolest v žaludu

Dobrý den, měl jsem 18. 12. 2012 nechráněný orální sex se slečnou kterou neznám...

Smíšená hyperlipidémie

Dobrý den, můžete mi říci něco k těmto výsledkům vyšetření manžela. Děkuji

Úbytek váhy

Dobrý den paní doktorko, předem se omlouvám za rozsáhlejší dotaz, ale považuji...

Bolest kolene, otok lýtka

Dobry den pane doktore poslechl jsem vás a zašel na ortopedii pan doktor se...

Bolesti levé lopatky

Dobrý den, mám problém s bolesti levé lopatky. Jsem rok po totální gastrestomii....

Svědění zevního genitálu

Dobrý den, ráda bych se zeptala už několikátý den mě doprovází nepříjemné svědění...

Zarudnutí a bolest předkožky po sexu

Dobrý den, asi před 4mi dny jsem měl sex se svou partnerkou a po sexu se mi...

Zavřít reklamu