Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možnost nakažení HIV

Sex Roman 21.3.2010

Dobrý den,
pane doktorechtěl bych se zeptat jaká je pravděpodobnost toho,že mohu mít virus HIV.Měl jsem nedávno pohlavní styk s prostitutkou a při tom nám prasknul kondom.hned jsme ho vyměnili a došlo i k orálnímu sexu ode mě jí.mohl byste mi prosím poradit jestli mám jít na testy a jaká je pravděpodobnost.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Romane!

Pravděpodobnost nákazy tu určitě je. Testy mohou pouze doporučit.

Související dotazy

Obava z nakažení HIV
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nákazy slinami


Možnost nákazy syfilis


Možnost nákazy toxoplazmou u těhotné


Možnost nákazy u zubaře?


Možnost nákazy v čekárně

Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat malá je od středy na Antibiotikách Ospen...

Možnost nákazy v těhotenství

Dobry vecer, mam na vas dotaz. Vcera jsem snedla kousek kanciho masa a následně...

Možnost nákazy virem hepatitidy A,B,C a HIV

Dobry den, je sa mozne nakazit Hepatitidou A,B,C (najme B a C) pri chranenom...

Možnost nákazy virem HIV

Dobrý den,hloupý dotaz ale trápí mě.Chtela bych vědět,při vášnivém líbání jsem...

Možnost nákazy vzteklinou nebo jinou infekcí

Dobrý den, předevčírem jsem byla krmit volně žijící nutrie říční a jedna z nich,...

Možnost nákazy žloutenkou u očkovaných

Dobrý den, mám dotaz ohledně očkování a hepatitidy B. Byla jsem očkovaná v roce...

Možnost nakažení jiných poprodělání mononukleozy

Dobrý den Před 20-ti lety jsem prodělala inf. mononukleozu. Mohu i teď někoho...

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pravého zápěstí

Dobrý den, už asi rok trpím bolestmi pravého zápěstí. Dřív byla bolest nárazová...

Sexuální život s jedním varletem

Dobrý den. Léčím se z rakoviny varlete, kdy mě odoperovali levé varle kde byl...

Katarakta

dobrý den, podstupuje pacient oční vyšetření v den zákroku? pokud je oční...

Xorimax a HAK

Dobry den, ovlivnuje Xorimax 500mg ucinost antikoncepce Katya? Antibiotika jsem...

Tinnitus

Dobrý den ráda bych se na vás obrátila s problémem tinitus. Objevil se mi před...

Ruka a nehybnost zapesti a prstu

Dobrý den, jsem třetí den po úrazu - luxaci ramenního kloubu, kdy tento byl...

Bolestivá boule u kostrče

Dobrý den, mám takový choulostivý problém.. Na úvod bych rád řekl, že mám...

Prediabetes?

Dobrý den, začal jsem si doma měřit hladinu cukru v krvi a zatím se stále pohybuji...

Inkontinence stolice

Dobrý den,je mi 49 a trpím dlouho inkontinencí, už asi dva roky mám problém...

Píchání paty po rychlém pohybu

Prosím vás sem mladý kluk ..Potřeboval bych poradit. Hraju fotbal a pořád mám...

Naražený nart?

Dobrý den.Před necelým týdnem jsem si narazila dost škaredě ruku.Jelikož to...

MENSTRUACE POSLEDNÍ DEN

Dobrý den..zajímalo by mě, zda-li je možnost otěhotnět v poslední den menstruace,...

Atorvastatin

Z laboratorního rozboru krve mám dle lékaře vysoký cholesterol a při jednorázovém...

Předávkování antidepresivy ??

Dobrý den, moje maminka omylem cca 2 měsíce užívala dvoje antideresiva najednou....

Bodavé bolesti na hrudi

Dobrý den, je mi 22 let poslední 3 měsíce mě trápí bolest na hrudním koši na...

Salmonela

Dobry den, lezim v nemocnici a mam salmonelu. Dozvedela som sa ze aj ked uz...

MR mozku - glióza

Dobrý den, ráda bych zkonzultovala výsledek MR mozku. Na toto vyšetření jsem...

Cizí těleso v mezizubním prostoru

Dobrý den. Včera jsem jedl popcorn a slupka se mi zasekla mezi dolníma jedničkama....

Nejasné průjmy

Dobrý den několik dní po ránu mívám průjem.Je to i přes den.Častý pálení žáhy.léčil...

Hrozící potrat 18tt

Dobrý den, jsem v19+4 tt, v 18+3(so) jsem pro křečovité bolesti v podbřišku...

Reklama
Zavřít