Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost nakažení HIV

Sex Roman . 21.3.2010

Dobrý den, pane doktorechtěl bych se zeptat jaká je pravděpodobnost toho,že mohu mít virus HIV.Měl jsem nedávno pohlavní styk s prostitutkou a při tom nám prasknul kondom.hned jsme ho vyměnili a došlo i k orálnímu sexu ode mě jí.mohl byste mi prosím poradit jestli mám jít na testy a jaká je pravděpodobnost.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Romane! Pravděpodobnost nákazy tu určitě je. Testy mohou pouze doporučit.

Související dotazy

HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Možnost nákazy HIV
Dobrý den, od rizikového pohlavního styku uběhlo již...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nákazy při kojení

Dobrý den dostala jsem strevni infekci zvracení a teplota 39. Mam 4 měsíční...

Možnost nákazy při odběru krve


Možnost nákazy slinami


Možnost nákazy syfilis


Možnost nákazy toxoplazmou u těhotné


Možnost nákazy u zubaře?


Možnost nákazy v čekárně

Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat malá je od středy na Antibiotikách Ospen...

Možnost nákazy virem HIV

Dobrý den,hloupý dotaz ale trápí mě.Chtela bych vědět,při vášnivém líbání jsem...

Možnost nákazy vzteklinou nebo jinou infekcí

Dobrý den, předevčírem jsem byla krmit volně žijící nutrie říční a jedna z nich,...

Možnost nákazy žloutenkou u očkovaných

Dobrý den, mám dotaz ohledně očkování a hepatitidy B. Byla jsem očkovaná v roce...

Možnost nakažení jiných poprodělání mononukleozy

Dobrý den Před 20-ti lety jsem prodělala inf. mononukleozu. Mohu i teď někoho...

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest achilovky

Dobrý den. Mám už asi 3 nebo 4 roky problém nejspíš s kotníkem. Měla jsem nalomenou...

HIV


Píchání kolem pupíku

Dobrý den je mi 27 let a čas od času zhruba po 2 - 3 měsících mám takové tupé...

Pozitivní ANA, posílení imunity, plaquenil

Dobrý den , obracím se na Vás dotazem. Mám ANA 1: 160 slabě pozitivní a to díky...

RTG nález na zádech

dobrý den prosím o vysvětrlení co znamená neboli co zjistily mě z RTG kyfotizace...

Jak dostanu svrab

Dostala jsem pusu od cloveka aniz bych vedela ze ma svrab je mozne po jedne...

Očkování proti rakovině děložního čípku

Dobrý den pane doktore, velmi Vás prosím o radu. Je mně 34 let, jsem poprvé...

RTG, narkóza a těhotenství

Dobry den, 1.7. jsem si zlomila kost v nartu a tak jsem prodelala rtg, 4.7....

Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Už 7 měsíců mi trápí bolesti krční páteře,závratě, bolesti hlavy

Dobrý den, mám takový dotaz už 7 měsíců mi trápí bolesti krční páteře,závratě,...

MUDr. Luděk Kokeš

Odborný lékař ortopedie

Studené ruce a třes

Dobrý den, Již dříve jsem Vám psala dotaz na třes rukou. Poradili jste mi,...

Borelioza


Opakované infekce E. Coli

Dobrý den, je možné se nějak zcela zbavit bakterie e coli? Způsobuje mi gynekologické...

Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?


Dyspepsie

Zdravím, Už po druhé (asi po 14 dnech) jsem se vrátila že školy se šílenou...

Polykání žvýkaček

Jak působí na dvouleté dítě spolknutá žvýkačka? Když polkne jednu, tak jich...

Pálení a svědění rtů i jejich okolí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím to může být způsobené? Tento problém mám...

Hemoroidy a potíže se žaludem

Dobrý den, asi před pátý den už mám na konečníku vřed. První dva až tři dny...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×