Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost těhotenství

Gynekologie Lenka . 28.12.2012

Dobrý den, mám spíše zvědavé dva dotazy, na které si ale nemůžu sama nijak moc odpovědět a nikde jsem se nedočetla odpovědí, proto se omlouvám, že otravuji právě tady. Zajímalo by mě, jestli je možné: 1) že oplodněné vajíčko "přežije" menstruaci, která přijde dříve, než se stihne zahnízdit v děložní sliznici? Jestli by vydrželo týden volně v děloze, popřípadě se zahnízdilo během menstruace, přestože by během MS z těla odcházela i samotná sliznice? 2) jestli by včas zahnízděné oplodněné vajíčko zvládlo menstruaci i s odchodem děložní sliznice, nebo jestli by bylo vypuzeno i s ní? Vím, že jsou to skoro hloupé dotazy, ale docela by mě zajímalo, jestli je nějaká možnost pravděpodobná, nebo spíš ne? Předem děkuji za odpověď :)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, jsou zdokumentovány případy otěhotnění ve kterémkoliv dni menstruačního cyklu, tedy i během menstruace. Je tedy možné, že vajíčko přežije menstruaci. Samozřejmě však pravděpodobnost otěhotnění během menstruace není vysoká. Existují také ženy, které donosily zdravé dítě, i když se u nich v časném těhotenství objevilo krvácení z dělohy, třeba i opakovaně.

Související dotazy

Možnost těhotenství
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, měla bych...
Možnost těhotenství
Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Možnost těhotenství?!
Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci...
Možnost těhotenství
Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost rakoviny?


Možnost rozpuštění antibiotik


Možnost roztroušené sklerózy, postup lékaře


Možnost Sarkodiozy?


Možnost selhání


Možnost selhání antikoncepce


Možnost snížení kreatininu


Možnost sportovat při užívací atb

Dobrý den. Dnes 20.5.2015 jsem dostal atb amoksiklav na zánět průdušek . Dobrat...

Možnost sportovat s přetrženým kříž.vazem v koleni

Dobrý den,mám přetržený přední zkřížený vaz v koleni(už asi rok,momentálně nemůžu...

Možnost sterilizace

Dobry den, mam dotaz ohledne sterilizace ze zdravotnich duvodu a chci se zeptat,...

Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální dotaz, ale i přesto se raději...

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko již od října...

Možnost těhotenství

Zdravím, mám dotaz - asi před 2 měsíci se mi povedlo zapomenout užít pilulku...

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 20 let a už 5 měsíců neberu antikoncepci....

Možnost těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda je nějaká možnost otěhotnění...

Možnost těhotenství


Možnost těhotenství

Dobrý den, 8.6. jsem byla u Gynekologa. Byl to 20.den cyklu. Na prvém vaječníku...

Možnost těhotenství

Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka mi dala 4 prášky hned...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×