Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Negativní vliv počítačů na spánek

Praktické lékařství Lucie 27.12.2016

Dobrý večer, před časem jsem četla, že není dobré pro lidský organizmus pobyt, de facto spánek v místnosti, kde se vyskytují počítače, protože vyzařují infračervené světlo, magnetické pole a další.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, Váš dotaz je na místě. Bohužel z časového důvodu není možné Vám poskytnout p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Spánek
Dobrý den, Ráda bych získala kontakt na odborníka...
Spánek
Dobry den, chtela bych poprosit o radu kam a jakym...
Spánek
Dobrý den, ráda bych se zeptala na spánek svého přítele....
Spánek na mateřské
Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila, jak si upravit...
Spánek
Dobrý den, mám problémy při usínání jenom na zádech. Přestanu...
Spánek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na mé buzení v noci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Negativní test

Dobrý den,můžu věřit těhotenskému testu,když jsem si ho dělala večer? Mám antikoncepci...

Negativní test 3 týdny po KET

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, poslední menstruace byla 1.11., následně -16.11....

Negativní test na covid a horečka

Dobrý den, byl jen na testu na covid, ale dočetl jsem se, že pokud se nechám...

Negativní test na COVID-19

Dobrý den, paní doktorko, už 12 dní mám rýmu a zvýšenou teplotu, ale test na...

Negativni test po iui

Dobry den,26.5 jsem byla na iui 28.5 jsem byla znova na iui + injekce na ovulaci...

Negativní test, MS ne

Dobrý den. Minulý měsíc jsme s přítelem měli styk první večer při načnutí nového...

Negativní testy na boreliozu

Dobry den, rad bych se zeptal, zda je mozne, ze bych mel delsi dobu boreliozu...

Negativní tt

Dobrý den, už tak 18 dní mě pobolívá v podbříšku jako při menstruaci, ale tu...

Negativní vedlejší účinky antikoncepce Chloe

Dobrý den. Antikoncepci Chloe jsem začala poprvé užívat před rokem. Tehdy mi...

Negativní vliv laserové kopírky na plod

Dobrý den.Jsem v 10 týdnu těhotenství a mám dotaz,zda mohlo 2 hodinové kopírování...

Negativní vlivy vegetarianské stravy

jsem 5 let vegetarianem, delší dobu mám opakované stavy nevolnosti, slabost,...

Negativní výsledek při podezření na boreliozu.

Dobrý den, asi 3 týdny od vytažení klíštěte se mně v e stejném místě udělal...

Nehet

Zdravim mam dotaz ohledne divneho zbarveni nehtu mam to už delši dobu mužete...

Nehet

Dobrý den, na palci levé nohy mám již několik měsíců tento jev (viz. přiložená...

Nehet

Dobrý den, před cca půl rokem se mi vytvořila hnědá čárka pod nehtem. Teď se...

Nehet

Chci se zeptat . jakej vytamin mi chyby kdyz se mi toto udelalo na nechtu ?...

Nehet

Dobry den, z dusledku spatne obuvi se mi stall tohle, viz. Foto. Neht se...

Nehet

Dobrý den v práci jsem se řízla , mam prořízlé bříško a nehet a bolí to. Mam...

Nehet

Dobry den zacal se mi loupat strasne nehet u luzka nejdrive to bylo malinke...

Nehet

Dobrý den, chci se zeptat, minulý týden se mi odtrhla půlka nehtu na palci u...