Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nevynechání antikoncepce

Gynekologie Eva 7.9.2014

Dobrý den,
Jedu na dovolenou k moři a mam zrovna dostat menstruaci a četla jsem že je možno vynechat menstruaci díky hormonální antikoncepci (konkrétně beru Lunafem) že po dobrání plátýnka začnu brát hned další ... Je to pravda? Nebude to mít vliv na účinek hormonální antikoncepce?

Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Ano, je to možné pokračovat další platíčkem antikoncepce bude účinná.
Příjemný den

Související dotazy

Nevynechání antikoncepce
Dobrý den, Jedu na dovolenou k moři a mam zrovna dostat...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nevyhovující antikoncepce?

Dobrý den, antikoncepci Minerva beru již 3 roky. Vše bez problémů až do minulého...

Nevyhovující korekce zraku

Dobrý den, je mi 24 let a nosím brýle už od mala, většinou se mi zrak horšil...

Nevyhraněná sexuální orientace

Dobrý den, je mi 24 let a nejsem si jistý, jestli mám jasno v mé sexuální...

Nevyjasněný úraz kopnutím do břicha

Dobrý den. Můj 8 letý syn pravděpodobně prodělal mezenterialní lymfadenitis...

Nevylecitelny zanet a nekolikate antibiotika.

Dobry den, cca pred mesicem jsem mela zanet dutin a prudusek (trpim na zanety...

Nevyléčená trombóza

Dobrý den, jsem po prodělané submasivní plicní embolii která vznikla na základě...

Nevyléčena zlomenina obratle

Můj přítel si při autonehodě koncem března 2012 zlomil bederní obratel. Je to...

Nevyléčený kotník

Hezké večer, Ráda bych Vás požádala o radu. Před dvěma týdny jsem si něco udělala...

Nevyléčitelná angína, antibiotika,


Nevylučitelná stolice

Dobrý den, delší dobu jsem žil velmi špatným životním stylem a měl jsem problém...

Nevynechání antikoncepce

Dobrý den, Jedu na dovolenou k moři a mam zrovna dostat menstruaci a četla...

Nevypadala mi stolička?

Dobrý den, je možné, že mi v 16 letech ještě nevypadla jedna stolička? Mám...

Nevyprázdnený mechúr

prostata, že je malá, na kontrole ultrazvukom mi bolo zistené, že aj pri vymočení...

Nevyprazdňující se žaludek,střevní problémy

Dobrý den, prosím o pomoc. Jsem již 2x po fundoplikaci, letos to bude 8 let...

Nevyrovnanie sa so sekciou

Dobrý den, práve som v období sestonedelia po porode sekciou. Napriek tomu,...

Nevyrovnaný chlapec

Dobrý den paní doktorko, Chtěla bych se prosím na něco zeptat moje kamarádka...

Nevyřešitelná vyrážka (zarudnutí) na žaludu.

Dobrý den, asi před půl rokem jsem měl pohlavní styk. Za dva dny se mi udělali...

Nevysazování antikoncepce

Dobrý den, moje přítelkyně používá hormonální antikoncepci a už rok ji nevysadila....

Nevyspání

Dobrý den, je možné, aby chronická rýma způsobovala to, že se ráno cítím nevyspalý?...

Nevyspělost

Dobrý den, kde může být chyba, pokud holka dospívá hrozně pomalu? V letech,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nehojící se praskliny na patách

Dobrý den, už několik let mám problémy s praskající kůží na patách. Praskliny...

Tlak v podžebří

Dobrý den. Už asi měsíc mám pocit tlaku v levém a někdy i v pravém podžebří...

Nález na páteři, co dál?

Dobrý den,chtela bych zjistit co me ceka a nemine ,mam problém bolesti zad a...

Pocit knedlíku v krku

Dobrý den, už delší dobu mám pocit , že mám něco v krku tzv. knedlík a špatně...

Bublání v břiše

dobry den mam potiže s travenim během celého dne mi celkem hlasite bubla kruči...

Výtok z močové trubice

Dobrý den, rád bych se zeptal na malý vytok z močové trubice.Je hustější lehce...

Pálení močové trubice


Folikulitida


Kavernom

Dobrý den, stalo se mi, že jsem v práci zkolabovala a ztratila vědomí, nic...

Čepy na mandlích a chronická rýma

Dobrý den, mám takový problém v oblasti krku a nosu. Nutno ze začátku řict,...

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Mononukleóza


Bolest prsou

Dobry den..tyden me pobolivaji prsa..nekdy jedno..jindy obe..je to bolest palciva..jako...

Bublání v břiše

Dobry den. Již dva mesice mi skoro neustale bubla v brise. Mam divne pocity...

Ekzém u miminka

Dobry den, muj syn mel od narozeni sem tam drsny,suchy zarudly flicek na koncetinach,...

Chlamydie

Dobrý den. Od listopadu min.roku se neustále léčím se zánětem průdušek(brala...

Kvasinky

Dobrý den, už delší dobu mám problém s kvasinkami, vždycky mi ale pomohl Clotrimazol...

Pálení při močení


Stav po trhání zubů


Pálení žáhy a užívání Mirtazapinu

Dobrý den, prosím o radu, může mé žaludeční problémy způsobovat lék Mirtazapin...

Reklama
Zavřít