Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obava z HŽT

Vnitřní lékařství Veronika 31.7.2017

Dobrý den už druhy den mě bolí litko kousek pod kolenem z vnější strany a bolest se přesouvá i ze zadu když nohu ohnu tak to bolí , všichni mě straší ze by to mohla být tromboza .
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, pokud by se jednalo o hlubokou žilní trombózu, pak byste měla otok, bolest by až znemožňovala pohyb, končetina by byla jinak zbarvená a další. Nevypadá to, že by se jednalo o hlubokou žilní trombózu dle popisu obtíží. Doporučuji Vám klinické vyšetření u praktického lékaře, který Vás v případě potřeby odešle na Dopplera, ortopedické vyšetření nebo jiné vhodné pracoviště. S pozdravem.

Související dotazy

Obava z HŽT
Dobrý den, v roce 2015 jsem měla trombózu v pravém...
HŽT
Dobry den dnes me dceri zjistily trombózou jska lecba...
HŽT
Dobrý den Před týdnem jsem byla hospitalizována v...
HŽT?
Dobrý den, po práci na zahradě jsem si sednu do auta...
Obavy
Dobrý večer.. Je pravda, že já už prošla více vyšetřeními,...
Obavy...
Dobrý den, před 9-11 hodinami sem měl pohlavní styk...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z HIV

Dobrý den, před zhruba 4-6 týdny jsem provozoval nechráněný orální sex (pasivní)...

Obava z HIV


Obava z HIV


Obava z HIV

Dobrý den, poslední měsíc pro mě byl velmi náročný a občas jsem dělal velké...

Obava z HIV


Obava z HIV


Obava z HIV

Dobrý den, omlouvám se za nejspíše hloupý dotaz, ale už jsem s nervami v koncích....

Obava z HIV


Obava z HIV


Obava z HŽT


Obava z choroby


Obava z choroby

Vážená paní doktorko Jiříčková, mockrát Vám děkuji za velmi povzbuzující...

Obava z chození


Obava z infekce

Dobry den. Chci se zeptat. Dnes jsem synkovi 4 mes. Strihala nehty. Pak jsem...

Obava z infekce


Obava z infekce

Dobrý den, nechali jsme si u souseda - bývalého truhláře vyrobit ze dřeva ohrádku...

Obava z infekce


Obava z infekce

Dobrý den, trápí mě obava z toho,zda jsem se nemohla v práci nakazit. Teoreticky...

Obava z kapavky

Dobry den mel jsem pred 9 dny nechraneny oralni sex (ja pouze zene) . Chci se...

Obava z kapavky

Dobrý den, obávám se kapavky. Měl jsem rizikový styk počátkem prosince 2011....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dysplazie pattely typ III.

Dobrý den, dnes jsem dostala výsledek z mr. Závěr je , že v koleni je náplň...

Střevní chřipka - rizika na konci těhotenství a v případě porodu


Trhání zubu při užívání Bonvivy

Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně od roku 2009 chodím na...

Má již po dvou mesicich opet spalovou anginu


Bolesti zad vystřelující do nohy


Krvácení z konečníku v době menstruace

Dobry den, Chtela bych se na Vas obratit s nasledujicim zdravotnim problemem. Jiz...

Penis

Zdravím, včera večer se mi objevilo nějaké kožní onemocnění na penise kolem...

Vyšetření karpálů na rukou.

Dobrý den,dnes jsem byla na EMG vyšetř.karpalů na rukou.Začal pravou rukou.Nejprve...

Bílý povlak jazyka


Střevni viroza

Dobrý den, syn (4,5 roku) odpoledne zvracel, následne ještě asi 5 x, v noci...

Prasklý meniskus

Dobrý den, je mi 15 let a jsem po operaci s prasklým meniskusem. Chtěl bych...

E-coli + Enterococcus f. v moči

Po masáži prostaty odběr moči. Ihned v ordinaci rychlý test ery 10, leu 75....

Bolesti v pravém boku vzadu

Dobry den, mam bolesti v pravem boku vzadu.Pravidelne rano mezi 5-6h se probudim...

Odřený žalud

Dobrý den, včera jsme měli z přítelkyní sex. Dnes ráno jsem objevil na levé...

Výtok z pochvy

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat. Už asi rok mám bílý výtok z pochvy. Sem tam...

Nosní dutiny a zuby

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. V prosinci jsem prodělala zánět pod zubem...

Antikoncepce Lybrel

Doplnění dotazu č. – dobrý den, kamarádka mi říkala o vyvinutí nové pilulky...

Bolest zápěstí

Zdravím, v poslední době mě trápí bolest v rukách. Myslím, že se to začalo objevovat...

Bolest v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22tt těhotenství a už druhý den mě poboliva levá ledvina,...

Rybi zapach

Dobry den,prosim Vas mam dotaz. Byla jsem na vysetreni jestli mam rybi zapach....