Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Příliš rychlé možné příznaky HIV infekce?

Sex Richard 30.11.2009

Dobrý den, před třemi dny jsem provozoval orální sex se ženou (ona pasivní, já aktivní), u které je možné riziko infekce HIV. Asi po pět hodinách jsem ucítil pod jazykem drobné svrbění, po dalších 25 hodinách se vytvořil aft s bílým povlakem. Je možné, že se jedná o příznak akutní infekce virem HIV? Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz


Související dotazy

Nechráněný styk a HIV infekce
Dobrý den, Před měsícem jsem prodělávala nachlazení...
Priznaky HIV
Dobry den,asi pred dvema tydny jsem mela nechraneny...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, několik hodin jsem pročítal internet...
Priznaky HIV
Dobry den,chtel bych se zeptat,5-6 tyden po pohlavnim...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přílíš dlouhá menstruace

Dobrý den, prosím vás před 14 dny jsem poprvé začala brát antikoncepci - Artizia....

Příliš dlouhá menstruace

Dobrý den. Jsem 16 měsíců po porodu. Po 6ti nedělí mi doktor píchnul Depo proveru,...

Příliš dlouhá menstruace u desetileté dívky

Moje dcera dostala 1.prosince 2013 první menstruaci v deseti letech,chtěla bych...

Příliš drobná holčička

Dobrý den, prosím o radu pro svou dcerku. Měla 11 let, měří 140 cm a váží 28...

Příliš hubený

Dobrý den Je mi 14, jsem vysoký 186 cm a mám 55 kilo. Nejde mi za žádnou cenu...

Příliš málo vlasů

Dobrý den. Nevím kam tento problém přiřadit, tak píšu sem. Je mi jen 20 let...

Příliš mnoho cukru

Dobrý den, jsem závislá na přijmu cukru. Denně jím opravdu hodně sladkostí a...

Příliš mnoho nemocí a léků

Dobrý den. Je mi 62 roků. Léčím se s těmito nemocemi - Štítná žláza - euthyrox...

Příliš mytí vede k ekzémům a plísním

Dobry den, zhruba pred 2,5 mesiacmi mi bol rezany abscess pri zadku ako je...

Příliš rychlá ejakulace

Dobry den , chtěl bych se zeptat mam takovy problem , že při pohlavním styku...

Příliš unavený kojenec

Dobrý den, mám téměř 7-mi měs. syna, který vyžaduje často spánek. Nebo se mi...

Příliš velká prsa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je mi 17 měřím něco okolo 163 cm a vážím 51...

Příliš velké množství výtoku z pochvy

Dobrý den. Bude mi 15 let a včera se poprvé objevil jeden problém. Když ráno...

Příliš velké předklonění dítěte které nesedí

Dobry den, chci se zeptat mam syna 6 mesicu a při hře s otcem jej otec posadil...

Příliš velký penis

Dobrý den, nedávno jsem dosáhl 21 let a mám problém se ztopořením penisu. Ještě...

Příliš velký penis

Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký způsob, jak zmenšit penis. Je...

Příliš vysoká tepová frekvence

Dobrý den ráda bych se na Vás obrátila s mým problémem. Chodívám do posilovny...

Příliš vysoký tep při cvičení, noční bolest na prsou

Dobrý den, mám pro vás dva dotazy. Ten první je: už podruhé se mi stalo, že...

Příliš zaměřený na prsa

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je v normě chování mého 5ti letého syna....

Přílišná hygiena škodí

Dobrý den. Na kůžičce penisu mám již pár let jakousi býlou vyrážku (foto). Z...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léčba prostaty vakuovou pumpou

Jde také léčit prostata vakuovou pumpou

Operace slepého střeva

Dobrý den, jsem po operaci slepého střeva ( operace proběhla 3.10. , řezem a...

Bolesti zad, motání hlavy


Nevolnost z hladu


Pálení jazyka

Dobrý den, poslední 4 dny mám divný pocit na jazyku. Na zadní části (blíže...

Kožní potíže v oblasti penisu, cysta

Dobrý den. Mám už několik let na penisu ze spodní strany takový vodnatý puchýřek....

Zarudnutí varlat

Dobrý den, prosím Vás o radu. Je mi 21 let. Trápí mě problém se zarudlými varlaty....

Bolest zad po dlouhém sezení

Dobrý den, občas mě bolí (pálí) v pravé straně zad (ca. u ledvin) a tato bolest...

Artroza

dobrý den zjištěna artroza 2 a 3 stupně před koleno bolelo po námaze léčba 3...

Bolest břicha po cvičení

Dobry den pred par dny jsem zacala cvicit uz jsem prestala protoze me zaclo...

Ochlupení na vagině

Dobrý den, zajímalo by mě, jakou má skutečně souvislost holení ochlupení s...

Tupé bolesti v podžebří

Dobrý den paní doktorko,už téměř 3/4 roku mě trápí tupé bolesti v podžebří.Začaly...

Bolest kolene po operaci

: Dobrý den, jsem po operaci vnitřního menisku 2.10., 14.10. mě byly odstraněny...

Úzkosti

: Dobrý den,trpím už řadu let úzkostmi,které začaly být nyní velmi nepříjemné...

Motání hlavy

Dobrý den chtěla bych se zeptat, poslední dobou mám celkem velký stres ve škole,...

Můj penis je oproti vrstevníkům malý


Očistky po porodu a špatný krevní obraz

Dobrý den,vážený pane doktore, jsem dvanáctý den po porodu a mám stále silné,krvavé...

Bolest žeber


Laparoskopie slepého střeva

Dobrý den, mám jít na laparoskopii slepého střeva a chtěla jsem se jen zeptat,...

Podráždění penisu po sexu

Dobrý den před týdnem jsem měl se svou přítelkyní první sex . Ze začátku jsem...

Reklama
Zavřít