Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Psychika

Psychiatrie Marie 25.6.2017

Měla jsem v dubnu velkou psychickou zátěž v práci a také jsem se snažila držet nějakou dobu ketodietu a pak jsem dostala zápal plic během kterého se mi vrátily stavy před 7 lety - úzkosti, pálení na hrudi, do rukou, brnění rukou a končetin, pocit neskutečna, vyčerpanost, únava, problémy se spaním, noční pocení, bušení srdce. Brala jsem na zápal silná antibiotika a citalon k tomu pořád, ale ani týden po dobrání antibiotik se stav nezlepšil. Psychiatrička mi zvýšila dávku na 30 mg, ale i po 14 dnech jsem stále měla výše uvedené problémy. Takže 3-4 týdny po dobrání antibiotik byl stav stejný.
Moje psychiatrička má malé dítě a často má místo sebe brigádníky a taky nemá moc čas a jeden zástup za paní doktorku mi pak nasadil paroxetin, po kterém mi bylo 14 dnů moc špatně a stav se spíše horšil a dnes (3 dny po jeho vysazení) mám kromě výše uvedených symptomů v noci stále halucinogenní sny a můj stav je ještě o něco horší. Volala jsem znovu doktorce, jestli třeba ten citalon nefungoval jen kvůli tomu zápalu plic. Odjížděla na dovolenou a řekla mi ať si dělám co chci a klidně ať si ten citalon zase vezmu. Takže ho tři dny zase beru (jen polovinu -10 mg), mám celodenní úzkosti, nekvalitní spánek, únavu, vyčerpání, bolesti hlavy....
Chtěla bych jenom vědět z Vaší praxe, zda je možné že se až na měsíc nebo i více stav pacientů při nějakém infektu zhorší a lék nafunguje tak jak má nebo spíše už prostě citalon po letech nefunguje. Prosím nenapsala byste mi zkušenosti z Vaší praxe.
U mě je problém vybrat jiný lék, protože nemůžu např. venlafaxin, který mi kdysi zkoušeli a moc mi zvýšil jaterní testy..atd.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, Váš dotaz přebírá konzultační ambulance a bude na něj odpovídat specialista ....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie, Psychoterapie Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

Dobrý den paní Marie. Nevím kam chodíte, ale na obecné úrovni asi není dobré se nechat léč...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Psychika
Dobrý den, jednou se mi stalo ze se mi začalo špatně...
Psychika
Dobrý den,měl bych dotaz související nejspíše s mou...
Psychika
Dobry den.uz dlho ma trapi bolest na lavej strane hrudnika..je...
Psychika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující -...
Nemoc nebo psychika
Dobrý den, už asi měsíc mám problémy se zadýcháváním,...
Psychika
Dobrý den, od 18ti let jsem denně užívala Olanzapin...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psychický stav

Dobrý den pane doktore. Jsem 6 den po vložení oplodněnych vajíček.Děti nemám,jsem...

Psychický stav


Psychický stav


Psychický stav

Dobrý den přeji. V únoru mi bude 19 let. Psychiatr a ostatní doktoři mi dávali...

Psychický stav

Dobrý den, děkuji za vaši předchozí odpověď, byl jsem u svého praktického...

Psychický stav

Dobrý den. Je mi 17 let( v dubnu mi bude 18) mám sestru , žiju s maminkou...

Psychický stav

Dobrý den, asi rok mám stavy, které se teď zhoršují. Mám neustálý strach o všechny,...

Psychický stav a škola.

Přeji dobrý den paní doktorko. Píšu Vám zase o radu ohledně moji dcery 21 let,...

Psychický stav dítěte

Dobrý den,náš syn (nyní má 19 měsíců) se narodil ve 34tt.Měl Apgar skóre 6 7...

Psychicky stav po chripce

Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne meho stavu po chripce, omlouvam se...

Psychika

Dobry den.uz dlho ma trapi bolest na lavej strane hrudnika..je to tlakovs bolest...

Psychika

Dobrý den, s manželem se 3 měsíc snažíme o miminko a když už to vypadalo, že...

Psychika

Dobrý den,obracím se na vás o radu či pomoc.Mám potíže, které se nejlepší ba...

Psychika

Dobry den, bola mi potvrdena dost vyrazna neurogenna tetania. Po jednom zachvate...

Psychika

Dobrý večer, beru léky na psychiku od svých 22 let důvod špatné dětství, otec...

Psychika

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,jestli se začínající deprese z nedostatku vitamínu/bylo...

Psychika

Dobrý den, Můj problém spočívá v tom, že jsem teď v období, kdy jsem začala...

Psychika

Dobrý den, nevím na koho se obrátit a našla jsem tyto stránky. Jsem totiž u...

Psychika

Dobrý den, nejsem si jistá, zda sem tento dotaz patří, ale přesto to zkusím....

Psychika

Dobrý den, již dlouhou dobu se potýkám s problémy ovlivňující dění v mém životě....