Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Riziko

Infekce Matěj 23.11.2015

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem udelal obrovskou chybu, kterou jsem si uvedomil az pote. Navstivil jsem eroticky privat. Zde mi zena provadela masturbaci rukou a zaroven doslo k drazdeni penisu mezi prsy a to az k vyvrcholeni. Drazdeni probihalo asi 15 minut a chvilemi pomerne intenzivne. Pred tim zena nanesla na zalud masazni olej pricemz se dotkla usti mocove trubice hrdlem lahvicky. Nyni je to 54 dni od teto udalosti. Nejprve jsem byl klidny a na vec nemyslel. Pak jsem ale po 2 tydnech zacal trpet silnym a castym mocenim ktere po tydnu ustalo. Vytok a paleni jsem nepozoroval. Nasledne se mi na jazyku udelal pomerne husty bily povlak. Otekla mi dasen kolem nekolika uplne zdravych zubu a pod celisti zdurely 2 uzliny v kterych me jiz 3 tyden poboliva. Stejne tak citim obcasne pichlave bolesti v trislech. Od uvadeneho 2 tydne jsem v hrozne uzkosti jestli jsem se takto nemohl nakazit. Horecku jsem nemel. Take nepozoruji zatim zadny vred na genitalu i kdyz nekolik bilych pupínků se vždy uděla a po 2 dnech zmizí. Bohuzel dalsi neomluvitelna vec byla ze jsem 3 tydny od tohoto rizika mel pohlavni styk se stalou pritelkyni pri kterem mi provadela i oralni sex. Obavam se ze pokud by na lahvicce nebo na prsou a rukou zeny zustaly zbytky preejakulatu nebo ejakulatu po predchozim muzi mohl bych se nakazit HIV, syfilidou, kapavkou nebo zloutenkou. Nyni si pritelkyne stezuje na bolesti hlavy a bolesti v krku asi 4 dny. Take bez horecky ackoliv nekolik dni mela teplotu zvisenou a jednou 37.4. Pote asi tyden prevazne v noci suchy drazdivy kasel. Myslite ze jsem se mohl nakazit bezpriznakovou formou kapavky a obtize pritelkyne mohou byt projevem napr. oralni kapavky, nebo chlamydii. Jak realne je riziko HIV? Prosim o konkretni odpoved ceho se obavat a jak postupovat dal. Dekuji. S pozdravem Matej

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Bohužel, nedokážu posoudit případné riziko možnosti přenosu, protože neznám přesně prováděné sexuální praktiky, ani hygienické návyky dotyčné pracovnice. Přenos pohlavních chorob přes předměty, případně znečištěným povrchem kůže je samozřejmě možný, i když riziko je relativně malé. Pokud máte uvedené příznaky, doporučuji nechat se vyšetřit na dermatovenerologii (kožní ambulance) na pohlavní choroby (HIV, syfilis, kapavka, chlamydie atd.) a přítelkyni informovat o možném riziku .

Související dotazy

Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Riziko pohlavně přenosných infekcí
Dobrý den vážená paní doktorko, vážený pane doktore, prosím...
Riziko otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravdepobnost...
Amniocentéza
Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o radu ve vztahu...
Riziko otěhotnění
Nevím jak začít, je mi 13 let a jsem panna, vaginální...
Trombofílie a kouření
Je mi 19 let a kouřím elektronickou cigaretu.mám troblofílii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizika propíchnutí uší

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizika spojená s propíchnutím uší. Na...

Rizika přenosu chorob při oralním styku

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na pravděpodobnost rizika přenosu chorob při...

Rizika při anestezii


Rizika rentgenu


Rizika tehotenstvi po me chemoterapii

Dobry den, V listopadu lonskeho roku jsem ukoncil sestou davku chemoterapie....

Rizika užití 2 tablet najednou

Používám řadu let hormonální antikoncepci. Teď jsem uprostřed cyklu začala špinit....

Rizika užívání oxytocinu


Riziko


Riziko


Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza...

Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

dobré ráno, prosínm, jak velké je nebezpečí embolie sraženin z nějaké rány po...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko embolie při operaci

Dobrý den, mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí. Budou...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Riziko hepatitidy C

Dobry den, jake je roziko nakazy hiv nebo hepatitidy c, kdyz jsem v obchode...

Riziko hepatitidy při kontaktu s neznámou osobou

Dobrý den, mám dotaz na možnost nakažení žloutenkou. V noci na pohotovosti,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Potíže po operaci žlučníku

Dobrý den, můj problém je takový, že v roce 2012 jsem byla na operaci žlučníku...

Angelsound, jak je bezpečný?


Bolest pod varlaty

Dobry den chci se zeptat asi 2 dny me trapi slaba ale neprijemna bolest pod...

Trhlina řitního otvoru


Pigmentace rtů

Dobrý den, před 6 lety se mi udělalo pár pih na rtech (nevystouplé, hnědé)...

Zánět na prstech

Dobrý den, na dvou prstech ruky se mi udělali jakoby dvě boule, prsty mě...

Bolesti krční páteře

: Dobry den, druhy den mam problemy nejspis s krcni pateri.Citim tlak nahore...

Růže

: Dobrý den,maminka leží v nemocnici s onemocněním zv.ruze. Ma flek na noze...

Krev na toaletním papíře

Dobrý den, dnes ráno jsem měl na papíře trochu krve. Stalo se to poprvé, krev...

Mimořádná prohlídka po ukončení přerušení výkonu práce

Dobrý den,byla jsem 20 dnů v pracovní neschopnosti,jelikož jsem si hodně narazila...

Vnímání bušení srdce- divné

Dobrý den, problém u mě nastal před dvěma dny v noci (třetí hodina ranní). Zničehonic...

Boulička po odběru krve

Dobrý den. Před třemi dny jsem byl na odběrech krve, vše probíhalo v pořádku....

Vysoký krevní tlak -100-106/140-170

Již víc jak týden beru Prestarium neo půl tabl., ale zlepšení momentálně není....

Šestý den cítím bolest na hrudníku


Kašel v těhotenství


Bakerova cysta

Dobrý den, mamce byla zjištěna Bakerova cysta pod levým kolenem, Podle lékaře...

Dvě pilulky v jeden den

Vážená paní doktorko, beru již přes tři roky antikoncepci Belara. Včera (pondělí)...

Přeočkování proti tetanu


Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Gelové nehty

Dobrý den. Cca každé 3 týdny docházím do nehtového studia na aplikaci tzv. gelových...

Reklama
Zavřít